Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

IPCC svindelen om verdens fremste forskere!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

De som skriver IPCC-rapportene er “de beste av de beste”, “jeg kan ikke tenke meg et bedre utvalg kvalifiserte mennesker”, “de beste talenter som er tilgjengelig i verden”. Dette er noen av uttalelsene fra Rajendra Pachauri mens han var lederen for IPCC fra 2002 til 2015. Mediene slukte det rått og gjentok mantraet til de fleste trodde på det.

Men hvilke folk sitter egentlig å skriver rapportene hos IPCC?

Sannheten er at det er U-land kvoterte studenter, aktivister og noviser i 20 årene utelukkende utvalgt for sine korrekte meninger. Dette er sammensurium av minste felles multiplum fra 195 land som velger sine kandidater på politisk grunnlag. De fleste er ikke forskere engang og som regel komplett uten erfaring.

Som typiske eksempler har vi Richard Klein, Hovedforfatter i 1994, tok sin phD in 2003 i geografi 10 år senere. Lauren Bouwer, Hovedforfatter i 1999, tok sin master i 2001, han hadde altså ikke engang en mastergrad mens han satt som hovedforfatter. Sari Kovats, forfatter i 1994, tok sin phD i 2010 – altså 16 år etter IPCC. Ingen publikasjoner!

IPCC et rottereir av aktivister

Sammenflettingen mellom IPCC, WWF, Geenpeace og andre aktivist-organisasjoner er ekstreme. Av de 270 hovedforfatterne er liketil ca. 60% kvotert inn fra U-land! Utviklingsland!!! Hvilken ekspertise! 

Som aktivister tar vi også noen få eksempler: Richard Moss, Jobbet 20 år vekselvis mellom IPCC og i WWF. Bill Hare, talsmann for Greenpeace siden 1992 og fikk overordnet stilling i IPCC. Både han og en Malte Meinshausen hadde vært nøkkelpersonell i Greenpeace International Climate Team. Disse ble forfattere av hele tre kapitler av IPCC sin 2007 utgave. Sistnevnte fikk sin doktorgrad i 2005 og var knapt “tørr bak ørene” i forsker sammenheng

Dette er bare et fåtall eksempler som river ned hele IPCC sin fantastiske og direkte løgnaktige fortelling om hvilken ekspertise som er “verdens beste forskere”. 

WWF infiltrerte IPCC

I 2008 hadde WWF overtalt 130 “ledende vitenskapsfolk” for det meste fra IPCC, til å bli med i deres eget utvalg. De forstår ikke engang at dette er en korrumpering av vitenskapen og dette ikke bare er bukken og havresekken, men bonden og mølleren, drengen og kona har også blitt bukker!

66% av IPCC sine folk som jobbet på AR4 var også fra eller involvert i WWF panelet.33% av dem var hovedforfattere.

Den oppblåste tenåring

Dette lille utvalget jeg har presentert her er ikke toppen av isfjellet engang. Det er forfatter og gravejournalist Donna Laframboise som har skrevet dette. Den hele sjokkerende historien får du utbrettet i hennes bok som er oversatt til Norsk med tittelen “Den oppblåste tenåring, som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert”. Kjøp boken hos Klimarealistene her! Er du medlem der får du 10% rabatt om du logger inn først!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube