Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Norge har verdens høyeste bensinpris etter Hong Kong!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Senterpartiet sa i mars 2021: «Det er uaktuelt å sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner.» Senterpartiet sa i januar 2022 etter at bensinprisen oversteg 20 kroner literen for første gang: «….» Fullstendig taushet og Trygve Slagsvold Vedum nekter å svare NRK!

Resten av Europa setter ned bensinavgiftene mens AP og SP ikke vil endre en krone! Dette er et hån mot det Norske folket fra politikere som gikk til valg på at de ikke ville sitte i regjering med en bensinpris over kr. 20,-

Det var parlamentarisk leder Marit Arnstad i Sp som i Mars 2021 sa til VG: «det er uaktuelt å sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner. « og VG fortsatte med følgende konkrete spørsmål til henne:

– Kan dere sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner?

– Nei. Det kommer ikke til å skje. Det blir en beinhard forhandling. Tredobling av CO2-avgiften og bensinpris på 20 kroner kommer til å ødelegge hele legitimiteten til klimapolitikken ute i det norsk folk. Vi slutter opp om målet om 50–55 prosent kutt innen 2030. Men skal du få til det, må du ha med folket på det, sier Arnstad.

Når så VG journalisten følger opp med spørsmålet: «– Hvordan skal dere dekke inn økningen i CO2-avgiften, når dere vil vrake den?»

– Satsning på fangst og lagring av CO2, hydrogen, biogass og elektrifisering av sokkelen, der det er forsvarlig å gjøre, sier Arnstad.

Som dere ser har Senterpartiet ikke bare løyet og bløffet for sine velgere og ført dem bak lyset, men de er med på den globalistiske klimaplan med en agenda som har som resultat å innføre fattigdom i hele Europa.

Klimahysteriet er årsaken til ekstreme bensinpriser, krigen forsterker dem.

Folk med økonomisk bakgrunn som bla Bjorn Lomborg forteller at klimahysteriet som rir våre politikere som en pandemi verre enn svartedauen, koster trilliarder av kroner, skader de fattigste aller mest, og fikser ikke klima! Klimahysteriet er en skandale av episke proporsjoner og fullstendig ute av kontroll. IPCC og FN styrer det som er blitt en sekt av klimareligiøse zombier i et gigantisk ekkokammer.

Det er de enorme CO2 avgiftene og skatteleggingen av fossile industrier samt subsidier til vindbaronene som er den direkte årsaken til bensin-, diesel- og strømprisene. Dette forsterkes bare av krigen i Ukraina, når Russland struper energitilførselen av olje og gass til EU som i praksis har lagt ned sin egen energipolitikk i klimahysteriets navn.

Vi må innse at globalistene i EU har overtatt all reell makt over Norge og våre folkevalgte sitter som marionetter og følger nøye med.

Eneste veien ut er å ta grep og senke avgiftene kraftig både på bensin, diesel og strøm. Norge må ut av EU/EØS og vi må ta nasjonal kontroll på våre energiressurser for å bedre situasjonen til folk i den kommende vanskelige tiden. Nå er det nok! Nye krefter må slippe til!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube