Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Alle land varmes 2x raskere enn alle andre land

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Klimabløffen er avslørt!

Hvor lenge kan vår regjering og politikere fortsette å lukke øynene for det innlysende og opplagte? Hvor lenge skal de bo i sitt ekkokammer av feilinformasjon, manipuleringer, svindel, hysteri og løgner? Hvor langt er klimasvindlerne villige til å gå? Skal de rive ned hele vår vestlige sivilisasjon før de gir seg?

Det begynner å bli innlysende for de som er våkne nok til å hente informasjon fra andre kilder enn det norske statskontrollerte ekkokammer innen klimahysteri, at såkalte klimaforskere ikke er annet enn statlige lønnede yppersteprester som leter etter omen i et hvert vær-fenomen.

Absolutt alle spådommer de har kommet med de siste 50 årene med klimahysteri har feilet. Ingen ting av de de har påstått har slått til. De roper høyt, skremmer og gir hverandre priser for å feilinformere samtidig som de oppretter sensurorganer for å bekjempe faktuell og virkelig vitenskap som mosier deres høytsvævende fabuleringer.

Siste skrik innen moderne klimaskremming: 2x

Siste skrik innen moderne klimaskremming er påstanden om at det og det landet varmes opp 2 ganger raskere enn resten av verden. Det kommer stadig ut forskning i ulike land og regioner som konkluderer at nettopp der de har forsket varmes det opp raskere.

Det ironiske er at nå har det kommet så mange rapporter om dette slik at alle land og kontinenter nå i praksis påstås å varmes opp 2 ganger raskere enn alle andre. Hvordan er så det mulig unders du kanskje?

Nei det er ikke mulig og det er bare nok et eksempel på klimahysteriske forskere som ser omen i ethvert vær-fenomen. De er slettes ikke klimaforskere men yppersteprester for klimatismen, deres nye religion.

2x bløffen avsløres

Her har dere løgnmedia og klimasvindelen avslørt i et nøtteskall. Dette er bare et lite knippe. Den som orker å søke vil finne mange flere eksempler:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube