Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Alle land varmes 2x raskere enn alle andre land

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Klimabløffen er avslørt!

Hvor lenge kan vår regjering og politikere fortsette å lukke øynene for det innlysende og opplagte? Hvor lenge skal de bo i sitt ekkokammer av feilinformasjon, manipuleringer, svindel, hysteri og løgner? Hvor langt er klimasvindlerne villige til å gå? Skal de rive ned hele vår vestlige sivilisasjon før de gir seg?

Det begynner å bli innlysende for de som er våkne nok til å hente informasjon fra andre kilder enn det norske statskontrollerte ekkokammer innen klimahysteri, at såkalte klimaforskere ikke er annet enn statlige lønnede yppersteprester som leter etter omen i et hvert vær-fenomen.

Absolutt alle spådommer de har kommet med de siste 50 årene med klimahysteri har feilet. Ingen ting av de de har påstått har slått til. De roper høyt, skremmer og gir hverandre priser for å feilinformere samtidig som de oppretter sensurorganer for å bekjempe faktuell og virkelig vitenskap som mosier deres høytsvævende fabuleringer.

Siste skrik innen moderne klimaskremming: 2x

Siste skrik innen moderne klimaskremming er påstanden om at det og det landet varmes opp 2 ganger raskere enn resten av verden. Det kommer stadig ut forskning i ulike land og regioner som konkluderer at nettopp der de har forsket varmes det opp raskere.

Det ironiske er at nå har det kommet så mange rapporter om dette slik at alle land og kontinenter nå i praksis påstås å varmes opp 2 ganger raskere enn alle andre. Hvordan er så det mulig unders du kanskje?

Nei det er ikke mulig og det er bare nok et eksempel på klimahysteriske forskere som ser omen i ethvert vær-fenomen. De er slettes ikke klimaforskere men yppersteprester for klimatismen, deres nye religion.

2x bløffen avsløres

Her har dere løgnmedia og klimasvindelen avslørt i et nøtteskall. Dette er bare et lite knippe. Den som orker å søke vil finne mange flere eksempler:

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: