Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Gjødsling av atmosfæren med CO2 kan være svaret!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Aldri i historien har menneskene levd i en periode med så mye overflod, velstand, stabilitet og rett og slett gode tider. Selvsagt vet vi at der finnes både kriger, sult og vannmangel men aldri har vi hatt en så liten andel av verdens populasjon som lider.

Absolutt alle parametre peker mot at vi får det bedre!

Fred, frihet og velstand skaper lite profitt i den kyniske delen av kapitalismens verden. Derfor er budskapet om krig, kriser, hungersnød og klimakatastrofer giret opp av en krisemaksimerende media så til de grader at selv små hendelser verden over utnyttes maksimalt. Effekten er selvsagt en overveldende følelse av at det går værre og værre, mens sannheten er totalt motsatt. Absolutt alle parametre peker mot at vi får det bedre!

Folk lever lenger, er sunnere og færre dør i ekstremvær

Ingen vil høre om beste- og oldemødre over hele verden som lever til de er over 100 år. Dels på grunn av en enormt forbedret levestandard og dels på grunn av dramatisk nedgang i antall døde av ekstremvær. Ingen vil høre om at andelen av befolkningen som er underernært har sunket dramatisk de siste 30 årene. Ingen vil høre om at andelen av verdens befolkning som ikke kan lese har sunket fra 90% til ca. 10% i dag.

Samtidig som alle parametere peker oppover for den menneskelige sivilisasjon, så har planeten blitt 20-30% grønnere i følge NASA. Dette har sammen med kunstig gjødsling og gjødsling med CO2 i drivhus samt den generelle økningen av CO2 i atmosfæren medført en eksplosjon i den totale mengde mat som kan dyrkes.

NASA beskriver CO2 som en gjødsel for planeten

Media og politikere forsøker å skremme deg

Media og politikere er avhengige av saker som engasjerer, trigger deg følelsesmessig og aller helst skremmer deg til å riste på hodet. Heldigvis er det nå stadig flere som rister på hodet av dem og ikke saken de presenterer. Sakene de har, spesielt innen klima er blitt så latterlig og så lett å gjennomskue at det er ironisk at ikke 97% av befolkningen er enige i klimarealistene.

Det er enkelt å få til et slikt svar på 97% dersom man følger metodene til klimasvindleren John Cook i Sceptical Science.

CO2 er gratis kunstgjødsel

Siden CO2 i atmosfæren har økt betydelig og samtidig har matproduksjonen skutt i været på grunn av dette, så er det naturlig at denne plantenæringen burde økes til de nivåer hvor livet på planeten virkelig eksploderte.

Riktignok behøver vi ikke gå til ubehagelige 7000ppm som var ved livets eksplosjon men kanskje opp til 6-800ppm kan være passende. Da ville alle fattige land få gratis gjødsel og plantene ville mangedoble sin produksjon. Spesielt gjelder dette det meste av vår matproduksjon som er basert på C3 planter. Dvs. planter som er utviklet og tilpasset langt høyere CO2 verdier enn vi har i dag.

Dagens C3 planter – og det meste av våre matproduserende planter – er nærmest som fisker på land på grunn av det lave CO2 innholdet vi har i dag med kun ca 420ppm.

Vi kan øke matproduksjonen med å gjødsle atmosfæren med CO2

Med andre ord vil en økning fra dagens 420ppm CO2 til kanskje 6-800ppm være den faktoren som bringer mat på bordet og velstand til vår stadig økende befolkning. Med en økende velstand i samtlige kulturer vil behovet for emigrasjon reduseres og motstandsdyktigheten mot klimatiske endringer økes.

Behovet for å få 8-10 barn reduseres også til 2-3 når velstanden økes. Dette er velkjente mekanismer som man observerer i alle kulturer. Derved er økt velstand via billig energi også eneste veien for human befolkningskontroll. Vaksiner er kanskje et alternativ!

Å fjerne CO2 fra planeten er ikke bare et farlig eksperiment sett fra biologien, men det er direkte menneskefiendtlig da de aller fattigste blir frarøvet sin sjanse til å utvikle velstand basert på billig energi og tilgang til CO2 gjødsel via atmosfæren.

Til slutt anbefaler jeg noen kloke ord om klimahysteriet fra PhD Steven E. Koonin.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube