Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Konspi-hode eller fe-hode?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Vår sivilisasjon er basert på kritisk tenkning, vitenskapelig uenighet, religiøs kritikk og harselas samt friheten til å kunne uttrykke dette. Disse fundametale verdier er under angrep fra mange kanter. Politisk Islam er bare en av de angripende parter.

Venstresidens sosialiser bedriver en utstrakt ensretting og no-platforming via skoler, indoktrineringer, politikken og ikke minst via media.

Media er i seg selv hærtatt av sosialist-aktivister med en radikal omveltende totalitær og grønn agenda, som i realiteten ikke er annet enn god gammel Marxisme pakket inn i et ferniss av godhet og feel-good prosjekter, som har det edle mål å «berge planeten»

Grunnleggende friheter tas fra oss med loven i hånd, mens sinte og frustrerte mennesker pælmes i fengsel, til sosialistenes jubel. Andre knivstikkes eller får hodene kappet av mens bermen da klokelig holder kjeft. «Den som tier samtykker» – heter det!

Verden går til helvete i pandemier, kriger og energikriser skapt av både grådighet, stormannsgalskap og dumskap. Det Wuhan-skapte viruset, den globale storpolitikken og kampen om verdensherredømme kverner kontinuerlig fram mens dumskap og grådige mikro-perspektiver til stadighet velter og ødelegger for nesten alle andre.

Media velter seg i klima-porno og vær-ekstremisme fra pol til pol, basert på den minste antydning av hva som KAN skje fra en politisk oppnevnt, dressert og polert «klimaforsker».

Dissidenter og folk som ikke går i 97% takt spikres til den nye offentlige gapestokken på facebook. De hyller seg selv etter vel utført sjikane om flat-earther, rasister og konspi-huer.

De er selv nettopp ferdig med 3. Covid sykdom og 3. vaksinering og stiller seg raskt opp i kø for 4. vaksine dose. Så i valget mellom konspi-hode og fe-hode velger jeg det første!

Verden går nå av hengslene men du skal vite at jeg kjempet til det siste mot fe-hodene i 97% takt på alle plan! Det er nå bare ca. 3 måneder forskjell mellom en konspirasjon og fakta!

Vi gir oss faen ikke! Norge Først!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube