Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

The Great Reset blir verre enn 2. verdenskrig

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Du behøver ikke å tvile ett eneste sekund. The Great Reset kommer og det vil skje. Det internasjonale pengefondet IMF har uttalt i Davos på WEF (World Economic Forum) nylig at verden står overfor historiens tøffeste motvind siden 2. verdenskrig.

Filmen nedenfor fra en av USA sine mest renommerte økonomer Robert Kiyosaki går gjennom tidligere lignende økonomiske eposoder og minner oss om at dette blir ille, men det er ikke bare dårlige nyheter.

Årsaken bak dagens økonomiske kollaps er elendig politisk ledelse. Klimahysteri, viruspandemi, handels- og logistikkproblemer, inflasjon, kriger og en enorm global gjeld. Dagens fenomen er slettes ikke noe nytt, men dagens problemer kan synes langt større enn tidligere.

Vi har hatt den samme økonomiske situasjonen tidligere slik som i 48, 52, 70, 74, 80, 90 og 2008, hvor den største fallet skjedde i 1974. Men vi ligger an til et verre fall nå enn i 1974.

De store selskapene som man har ansett som sikker som banken for ansatte vil om kort tid begynne å si opp folk.

Men fortvil ikke – der er håp!

Dersom det internasjonale pengefondet stokker kortene sine rett igjen – slik de har gjort mange ganger – så vil vi også denne gangen kunne få oppleve en enorm utvikling og oppblomstring igjen. Slik som vi opplevde etter krigen på 50 tallet og på 70-tallet.

Men ikke før pandemiene avblåses, krigen i Ukraina avblåses og klimahysteriet avblåses! Vi vil ikke oppleve oppgangstider igjen dersom bare en av disse fortsetter.

Husk at penger er en fiktiv eller virtuell verdi med allmenn aksept. Uten denne allmenne aksepten er pengene null verdt. Når du utfører et arbeid og blir betalt en viss sum i NOK så er det i troen og håpet på at alle andre har samme forhold til NOK som du har.

Tidligere var pengenes verdi knyttet til Norges gullreserver og sålede hadde de realverdier bak seg. Det har de ikke i dag. De omtales ofte derfor for Fiat penger eller som den eneste reelle verdien som dollaren er tilknyttet: Petrodollar.

Derfor kan

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube