Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Jordan Peterson slakter Støre, EU og alle idiot-globalister sin livsfarlige klimahysteriske politikk

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I denne flammende video retter Jordan B. Peterson nok en gang sin advarende finger mot de selvopphøyde moralister og deres idiot-politikk som er i ferd med å sende millioner til døden gjennom sult, frost og sykdommer. Han er ikke nådig i sine uttalelser og sammenligner deres velmente ideologi med å «berge planeten» direkte med at Carl Marx sitt hat mot kapitalismen var så stor at dersom millioner døde for å bli kvitt dem, so be it. For den gode sak selvsagt!

Nå skal det sies i rettferdighetens navn så nevner Peterson hverken Støre eller EU direkte men han levner null tvil om hvem han mener er de rett ut psykotiske gale personer med globalismens virus dypt plantet inn i hjernebarken. På samme måte som zombier smitter hverandre, smitter de nå våre barn gjennom skolene med globalismens sinnsykdom.

Ja han kaller faktisk våre ledere direkte for sinnsyke idioter hvor hjernen er nærmest lobotomert og programmert med klimaviruset. Dette fantastiske viruset som gir dem opphøyd moralske vyer og makt til å diktere hva du skal spise, om du kan kjøre bil eller fly, om du kan fyre med ved eller ikke og hva du ellers skal varme huset med. Den allerede nåværende grad av detaljstyrt diktatur som er påført oss gradvis, slik at vi kokes langsomt, er formidabel.

Noen få har greid å våkne opp fra denne globalistiske utopia og ser galskapen. Jordan B. Peterson er en, Demokratene i Norge er så langt det eneste partiet jeg har sett som taler klimaidiotene – som Peterson kaller dem – midt imot.

Se denne flammende video og dystre advarsel om den kommende dystopiske tiden globalistene er i ferd med å føre oss inn i.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube