Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Løgnene til klima-sjarlataner i Stavanger Aftenblad avsløres

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den totale inkompetente sludder og løgnene til Stavanger Aftenblad som fremføres av sjarlatanen Harald Birkevold hvor han påstår at 1 million arter kan være utryddet innen våre barns levetid, blir her avslørt og motbevist. Han begynner sin jammer i artikkelen med at det er så slitsomt å høre på alle sinte eldre hvite menn som klager og ikke tror på han og hans klimaalarmer.

Som en representant for hans klagemotpart – den eldre sinte hvite mann – så lurer jeg ikke på hvorfor det er slik, men ser årsaken umiddelbart. Når inkompetansen hos Stavanger Aftenblad er så til de grader åpenbar at de ikke greier å fange opp åpenbare logiske feil i totalt horrible uttalelser, ja da blir man stående å måpe av slike folk. Men de skal ikke få slippe unna med sin svindel!

«Aftenbladet er en avis som tror på vitenskap, som tror på et demokrati der det blir tatt informerte valg på grunnlag av fakta.«

Harald Birkevold

Idiotiet hans fortsetter med «Aftenbladet er en avis som tror på vitenskap, som tror på et demokrati der det blir tatt informerte valg på grunnlag av fakta.«

Vi tar frem kalkulatoren

La oss sjekke bare en -1- av hans påstander: «Men når 99,9 prosent av alle vitenskapsfolk som faktisk har studert klimaendringer slår fast at verden står på randen av en katastrofe som kan endre livene våre dramatisk til det verre, og der over en million dyrearter kan være utryddet i våre barns levetid, og der milliarder av mennesker vil oppleve akutt mangel på mat og vann…«

Han skriver i våre barns levetid. La oss for enkelhetens skyld regne på gjennomsnittlig levealder i Norge som er på 83,2 år. Dette betyr at en million dyrearter skal utryddes på 83,2 år etter hva han tanketomt bare slenger ut. 1 million delt på 83,2 år gir oss svaret at 12.019 arter skal utryddes hvert eneste år fra nå til «våre barn» er døde om 83,2 år.

12.019 arter utryddes hvert år?

12.019 arter utryddes hvert år, eller 32 arter pr. dag. Søker man på google etter «how many species are extinct every day» så får man opp ikke mindre enn 150 arter pr. dag. Dette i følge en artikkel fra FN som har sin kompetanse fra IPCC med å bruke feilaktige modeller og som ligger til grunn for artikkelen i Stavanger Aftenblad. Denne sensasjonspregede løgnen sprer seg som ild i tørt gress blant alarmist-hungrige katastrofe-pushere som click bait.

Kan så denne klima-hypokonderen Harald Birkevold i Stavanger Aftenblad ramse opp de latinske navnene på en -1- art som er utryddet i 2022 på grunn av klimaendringer? Jeg ber om en -1-? Siden vi er langt over halvveis i året burde han komme med minimum 7000 arter!

Denne genuint uintelligente politiske redaktøren i Stavanger Aftenblad klarer altså å servere oss reinspikka løgn og bedrag. Dersom hans artikkel er bevist politisk klimasvindel så føyer deg seg pent inn i rekken av annen klimasvindel fra Stavanger Aftenblad. Men om dette rett og slett er inkompetanse så er det nesten enda mer skremmende. Det er uhyrlig at vi har slike folk som sterke alarmister og får både sceneplass og mikrofonstativ i fremste rekke i våre hovedmedier.

12.019 arter skal utryddes hvert eneste år fra nå til «våre barn» er døde om 83,2 år.

Her er artikkelen hans i Stavanger Aftenblad: https://www.aftenbladet.no/meninger/kommentar/i/nW8vpx/kloden-koker-hodet

Her er en artikkel om alarmist-biologene som også vil fly til mega-konferanser årlig og derfor måtte de skape propagandaen med artsutryddelse slik at de fikk sitt eget internasjonale panel (Intergovernmental Panel on Biodiversity and Ecosystem Services – IPBES). Er det ikke søtt hvordan de ønsker å rive ned verdens økonomi rundt de billige energikildene som olje, gass og kull – samtidig som de vil ha mer penger for å fly til sine konferanser og spise kanapeer.

Nedenfor er en artikkel skrevet av Gregory Wrightstone hvor han tar et oppgjør med slike helt ville påstander om arters utryddelse. George Wrightstone er en erfaren geolog og forfatter av boka Inconvenient Facts: The Science that Al Gore Doesn’t Want You to Know

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube