Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Støtter du Putin eller USA?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har lagt merke til at det er overraskende mange som faktisk åpenlyst gir sin støtte til Kommunistregimet Putin i krigen mot USA. Ukraina blir som regel glemt i denne diskusjonen og det er på mange måter skildringen av to ondskaper som står opp imot hverandre.

Jeg har tidligere omtalt USA sin rolle og direkte årsak til krigen som faktisk enkelt kunne vært unngått, hadde det ikke vært for den ekstreme globalistiske hybris EU, USA og NATO fører.

Les også: Solidaritet til Ukraina og måtte Putin «vinne»!

Enhver kritikk av den ene parten blir nesten uten unntak automatisk oppfattet som støtte til den andre. Polariseringen av samfunnet trer nå enda sterkere frem og denne fragmenteringen er ikke annet enn meget bra for begge parter i konflikten.

Jeg har gjennom Fakta360 lenge skrevet omfattende kritikker av den globalistiske dekadente galskapen som USA, EU og Norge har lullet seg inn i med velmenende emokratiske prosjekter om å berge planeten og en tilsynelatende inkludering med å utradere tradisjonelle kjønnsroller.

På bakgrunn av USA Demokratenes evne til konstant å rope på Russia, Russia og Russia collusion og deres hyklerske fremferd overfor Donald Trump, er jeg ikke i det minste tvil om at enkelte elementer der ønsket denne krigen meget sterkt.

Ved å provosere Russland og Putin til aksjon, akkurat slik Russland i sin tid provoserte USA til aksjon angående Cuba-krisen, har disse ondskapens krefter fått sin vilje.

Russland på sin side valgte konfrontering, krigen og invasjon fremfor diplomati og mulighet for enighet. Men stillet overfor USA sin hybris tror jeg han hadde lite reelle valg.

Er jeg nå liksom på Putin sin side i konflikten? På ingen måte! Putin og hans regime er ikke noe mer enn nettopp det: Putin sitt regime. Dette er en totalitær kommunistisk stat som på ingen måter har noen ideologiske verdier å tilføre oss foruten deres naturressurser, vitenskapsfolk, tenkere og rike kulturliv.

Tradisjonelt har Russlands grusomheter under krigføring vært fryktet med god grunn. Vi ser det i Ukraina også. Russland er en stormakt med atomvåpen, men med hybrisen til vestens ledere frykter jeg de kommer til å jage «rotta» inn i et hjørne. Da vil den til til slutt ikke ha annen utvei enn å angripe.

Hadde USA sine republikanere vært i ledelsen og ikke den demente karikaturen av en president, hadde jeg vært langt mer optimistisk for muligheten for å unngå atomkrigen. Men så lenge denne korrupte nikkedukken sponset av det militær-industrielle kompleks sitter ved makten frykter jeg det verste, men håper det beste.

Så svaret mitt er at jeg støtter USA, men ikke Biden sitt korrupte og klimafanatiske USA! Ikke Biden sin splitt og hersketeknikk. Ikke Biden eller USA-demokratenes USA. Jeg støtter det opprinnelige frie USA. Jeg støtter den eneste presidenten som noen sinne har fått til fredsavtaler mellom Israel og et muslimsk land. Ja jeg støtter «Make Amerika Great Again!»

Hva mener du? Legg gjerne igjen din kommentar her hos Fakta360?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube