Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Facebook med omfattende feilinformasjon og fake-news om klima

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er Ole Østlid som driver nettstedet Værstat.no som først avslørte bløffen og feilinformasjonen fra Facebook. Han publiserte sine funn i denne artikkelen: Facebook med massiv distribusjon av feilaktig temperaturdata.

Facebook henter sine temperaturdata fra World Resources Institute (WRI) som er finansiert av Bezos Earth Fund, IKEA, Google, Bill and Melinda Gates Foundation, Rockefeller, Bank of America, Storbritannia, Australia, Tyskland, Norge (enkeltdonasjoner på over 7,5 mill kr fra NORAD, Klima- og miljødepartementet og Utenriksdepartementet), Nederland, Sverige, Danmark, USA, World bank, Walmart m.fl., i følge Værstat.

Fakta360 sjekket et av våre egne innlegg på FB gruppen «Vi som liker vitenskap og fakta» som hadde blitt «tagget av FB sine advarsel» og kan hoderystende bekrefte Værstat sine funn, om at Facebook bedriver omfattende feilinformasjon.

Facebook påstår at gjennomsnittlig temperatur i Telemark har steget med over 6 grader siden 1950.

Værstat fulgte opp saken i en ny artikkel og de fant store avvik fra faktiske og offisiell statistikk og de modellbaserte regelrette svindel-dataene som Facebook presenterer.

Det er altså Facebook som bedriver en massiv feilinformasjon og distribusjon av feilaktig klimadata for Norge. Vi har derfor ingen grunn til å tro at denne feilinformasjonen er bedre for andre land, regioner eller i andre sammenhenger FB omtaler klima.

Ironisk nok ber Facebook på sin side om klimainformasjon at man skal stole på autorative kilder som er drevet av klimaforskere. Det de presenterer er ikke bare beviselig feil det er regelrett Fake-News og viser med all tydelighet at vi ikke kan stole på hverken Facebook sin informasjon eller de såkalte autorative kildene de bruker.

Bilde av Mark Zuckerberg fra Wikipedia.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube