Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Vitenskapen har talt: Menneskeskapt global oppvarming er bevist med 100% sikkerhet

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Fakta360 har lenge kjempet mot propaganda og misinformasjon fra IPCC og klimavitenskapelige organisasjoner, men må nå konstatere, basert på grundig vitenskapelig dokumentasjon at de hadde rett.

Det er den menneskeskapte CO2 som varmer planeten vår og skaper katastrofer over hele planeten. Signalet på klimaendringene er både kraftig og verifisert, sier klimaforsker Bjørn Samset i CICERO.

Det er funnene i klimapanelets 6. rapport som har konstatert dette. Klimaendringer skjer over alt på kloden og dagens endringer er større enn på tusenvis av år. I første del av den sjette hovedrapporten til FNs klimapanel som ble lansert mandag 9. august, konkluderer panelet med at vi kan komme til å oppleve år med 1,5-graders oppvarming allerede på 2030-tallet og at ekstremvær vil bli både hyppigere og sterkere.

Panelet understreker at selv om det nå skal mye til å holde temperaturøkningen under 1,5 grader, kan vi fremdeles unngå de mest alvorlige klimaendringene. All ytterligere økning av oppvarmingen vil føre til at ekstremvær blir kraftigere. For eksempel vil hver halv grad med oppvarming forårsake en merkbar økning i hetebølger, styrtregn og tørke.

Dersom dagens nivå av klimagassutslipp fortsetter, vil vi passere 2-graders oppvarming rundt midten av århundret. Da kan vi oppleve omfattende endringer i værsystemer som for eksempel den indiske monsunen, mer omfattende skogbranner og vannmangel. Forskerne kan ikke utelukke enda mer alvorlig endringer som havnivåøkning på inntil halvannen meter før slutten av århundret.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube