Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Klima endres på samtlige planeter og nabostjerner har allerede eksplodert

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

En global katastrofe er i anmarsj direkte mot vårt solsystem og planet. Bølgetoppen treffer om 10-20 år men bølgefronten har allerede begynt å påvirke jordens magnetfelt og temperatur, samt alle andre planeter i solsystemet vårt. Flere av våre nabostjerner har allerede eksplodert med voldsomme superflares!

Vet myndigheter og de rikeste personer på jorden om dette? Er det derfor de kjører en knallhard agenda for å samle inn penger i et vanvittig tempo til EU fondet som skal «berge planeten». Hvorfor bygger milliardærer og myndigheter såkalte dommedagsbunkerser over hele verden?

Jorden opplever lange perioder med stabilt klima og langsomme geologiske endringer, avbrutt av brå og raske katastrofer som ikke sjelden utrydder mange arter. Dette er veldokumentert i vår historie på mange plan og via ulike vitenskaper.

For tiden svekkes jordens magnetfelt og de magnetiske polene flytter seg nå stadig raskere. Solen og de andre planetene opplever også endret magnetfelt og observasjoner viser at de påvirkes tydelig men ulikt avhengig av de lokale forhold.

På jorden er det dokumentert geomagnetiske polvandringer med en hovedperiode på ca. 12000 år og mindre kraftige polvandringer hvert 6000 år. De siste 150 årene har polene vandret stadig raskere og den magnetiske svekkelsen har akselerert kraftig de siste 10 årene. Alt tyder nå på at den neste kraftige 12000-års polvanding er under oppseiling.

Slike polvandringer er dokumentert å henge sammen med kraftige klimatiske endringer, trigging av vulkaner og biosfærisk stress som utrydder arter(1). De siste veldokumenterte polvandringene kalles Gothenburg excursion for ca. 12000 år siden, Lake Mungo excursion ca. 24000 år siden, Mono Lake excursion ca. 36000 år siden, Laschamp excursion ca. 47000 år siden, Vostok/Greenland excursion ca. 60000 år siden og Toba excursion ca. 72000 år siden.

Hva skjer på planetene?

De siste 10-20 årene er det gjort en rekke observasjoner på samtlige planeter i solsystemet, som tyder på at store endringer er på gang.

 • Jorden varmes sakte opp siste 150 år samtidig som magnetfeltet er svekket ca. 15%.
 • Siste 10 årene er svekkelsen i jordens magnetfelt akselerert og økt til 20% totalt tap.
 • Venus har fått en økning i vindhastighetene på ca. 30%
 • Magnetfeltet har vekket opp mantelen på Mars og geomagnetisme observeres nå for første gang
 • Jupiters skyer endrer seg inkludert den røde flekken. Svingninger i magnetfeltet er antatt som årsak.
 • En superstorm på Saturn kom 10 år for tidlig på grunn av magnetfeltets endringer
 • Uranus har rekordstore flekker som aldri tidligere er observert
 • På Neptune har en gigantisk syklon plutselig skiftet rotasjonsretning
 • Pluto har mistet 20% av sin atmosfære på to år

Hva kan påvirke hele vårt solsystem slik vi observerer i dag?

En gigantisk galaktisk bølgefront av reversert magnetisme fra galaksens plan har nådd våre nabostjerner, og konsekvensen er mini supernovautbrudd og superflares som er observert på flere av dem. Observasjonene stemmer presist med frontens hastighet og avstanden stjernene har fra oss, og i forhold til galaksens sentrum.

Våre nærmeste nabostjerner forteller hva vi har i vente. Bernads stjerne hadde første dokumenterte utbrudd med en mini-supernova for ca. 20 år siden. Proxima for 12 år siden og AD Leo for ca. 5 år siden og igjen i 2021. Solsystemet vårt er neste. Påvirkningen er begynt og toppen er forventet å treffe oss et sted mellom 2030-40.

Denne galaktiske bølgefronten treffer vårt solsystem med ca. 12.000 års mellomrom og er dokumentert med magnetiske endringer på jorden i steinprøver og fossiler slik tidligere nevnt. Det er altså vår galakse som sender ut en kontinuerlig roterende og pulserende magnetfelt som treffer oss og skaper disse katastrofene.

Hva er konsekvensene for oss på jorden?

Denne galaktiske magnetiske bølgefronten bringer også med seg støv, ioner og nøytrale gasser som treffer Heliosfæren og suges inn mot solen slik som jordens magnetfelt suger til seg solvinden og lager nord-lyset. Dette påvirker solen sterkt og vil også medføre reversert magnetisme i hele solsystemet.

Konsekvensen er at solen slik som de andre observerte stjernene og erfart fra tidligere katastrofer på jorden, får trigget en magnetisk indusert mini-supernova, med tilhørende katastrofale konsekvenser for klima og livet på jorden.

Mini supernova kan rive løs jordskorpen og tilte jord-aksens rotasjon

Dersom en mini-supernova trigges på solen så kan denne sitt enorme magnetiske felt rive løs jordskorpen fra magmaen under og forflytte hele jordens rotasjonsakse 90 grader. De tilhørende tsunamier og flommer av at havene plasker rundt på kloden vil minne sterkt om bibelske beskrivelser av dommedag og Noas flod.

Stort sett ingen mennesker vil overleve en slik hendelse.

Myndigheter og eliten forbereder seg – gjør du?

Både myndigheter og flere milliardærer bygger og kjøper nå såkalte dommedags bunkere hvor de skal kunne overleve disse enorme katastrofene. Så dette indikerer at de tar denne informasjonen alvorlig!

Men ikke få panikk! Frykt hjelper lite når du står overfor en katastrofe. Tenk rasjonelt og forbered deg heller slik som preppere gjør. Lag et beredskapslager og planlegg for overlevelse i vanskelige tider når både strøm, internett og dine digitale penger blir borte!

Kilder:

 1. The Role of Geomagnetic Field Intensity in Late Quaternary Evolution of Humans and Large Mammals
 2. The next end of the world

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube