Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

En bokanmeldelse av Geir Hasnes bok: Klimakunnskapskrisen

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Kunnskap, fakta, satire, ironi, harselas, humor, politikk og det dypeste alvor. Geir Hasnes omfavner i sin siste bok, Klimakunnskapskrisen, alt dette og mye mere til.

Første opplag på 600 bøker ble «revet vekk» fra pallen allerede før pallen ankom Hasnes sin garasje og eget forlag.

De absurde påstandene fra den klimahysteriske leiren har blitt så mange og omfattende at å angripe politikernes absurde verden og ekkokammer med kunnskap og fakta alene er nytteløst. 

Fra det dypeste alvor og med sin unike kompetanse kan Hasnes analysere, angripe og filleriste mange av de politiske flosklene og bærekraftsmål hvor de hoster opp milliarder for tiltak og subsidier til klima, like lett som shotter i baren på deres utallige klimamøter.

Snakker man om pensjonister/uføre, eldreomsorg, helsenorge, skolepolitikk og samferdsel, får politikerne sår hals og taleproblemer, om de ikke klemmer fram noen fine ord om å ta vare på de svakeste og hvor inflasjonsdrivende det er å bruke ukritisk fra trange budsjetter.

Boken har en fornøyelig stil hvor faktakunnskaper presenteres med humor, ironi, harselas og satire i en søt blanding. Jeg synes dette utdraget fra boken hans er både vakker og beskrivende for tiden vi er i:

Menneskene har noen spesielle interesseområder: de snakker om været og grubler på hvordan været skal bli fremover; de er opptatte av katastrofer og leser derfor aviser og ser på TV, og de er opptatte av fremtiden og hører gjerne på folk som snakker om fremtiden. I tillegg ligger det i menneskets natur en hang til å ville bli skremt. Det er ikke uten grunn at skrekkfilmer og katastrofefilmer har høye seertall.

Slik får klimaskremmerne lov til å holde på. Og de skulle gjerne fått holde på, hadde de bare holdt seg til sine egne menighetslokaler, og preket for hverandre om tegnene i endetiden, jordens katastrofale undergang og karbondioksyd-demonene.

Men de holder seg ikke for seg selv. De plager oss andre. De struper og kveler samfunnet med sine parasittiske avgifter og restriksjoner på alt mulig, for å redde et klima som ikke bryr seg filla om CO2-sertifikatene og miljøavgiftene.

Vi tror ikke, for vi vet. Vi vet at CO2 ikke er farlig, ikke fører til global oppvarming eller ekstremvær eller fryktelige klimaendringer.

Derimot vet vi at CO2 er livets gass og at det er for lite av den i vår tidsalder. Men dette gir ikke avisoverskrifter og skrekkblandet fryd, apokalyptiske rislinger nedover ryggmargen og penger i statskassa.

Boken anbefales på det varmeste til alle som søker kunnskap om klima og politikken som driver hysteriet i den tiden vi er i nå. Den blottstiller de absurde påstandene og de holdninger dagens moralske elite besitter når de slurper i seg sin organiske, fair-trade, non-GMO, gluten frie, miljøbevisste og bærekraftige framstilte vanilla ice-coffee latte med halvt oppløste papp-sugerør. Den er både hjertevarm og rå i sitt dypeste alvor når ideologien bak klimahysteriet avsløres.

Geir Hasnes f. 1957 er sivilingeniør, tidligere Sintef- og NTNU forsker, overingeniør i Kongsberggruppen og nå Universitetslektor II ved institutt for teknisk kybernetikk, NTNU.

Du kan bestille boken ved å sende en PM til Geir Hasnes på facebook.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube