Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Klimaforsker innrømmer juks for å kunne publisere i Nature Journal

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

80% av brannene i California var påtent av mennesker!

Det vi alle innen den forskningskritiske leiren mot klimahysteriet vet, begynner nå å komme frem i offentligheten. Selv klimaforskerne har fått nok av jukset og den totalitære ensrettingen som foregår innen klimaforskningen og akademia. Spesielt gjelder dette i den prestigetunge delen av de fagfellevurderte journalene.

Det er klimaforsker Dr. Patrick T. Brown som innrømmer å ha endret og tilpasset forskningsdata han fant i forbindelse med de store brannene, slik at artikkelen hans kunne bli publisert i det prestigetunge Nature Journal.

Han sier rett ut at for å sikre seg en karriere innen akademia er de nødt til å tilpasse sine forskningsdata til det klimahysteriske narrativet som gjelder i alle de prestigetunge journalene. Hvis de ikke gjør det så avvises artiklene og ens muligheter for jobb blir i realiteten totalt fjernet. Det er i et intervju med Fox News at denne siden av historien kommer frem.

I den forskningen han fikk publisert i Nature «Climate warming increases extreme daily wildfire growth risk in California» utelater han alle motstridende data og fokuserer kun på hvordan klimaendringer påvirker ekstreme skogbranner i California. Det han utelot var at 80% av brannene var påtent av brannstiftere!

I knew not to try to quantify key aspects other than climate change in my research because it would dilute the story that prestigious journals like Nature and its rival, Science, want to tell.

Sier Brown til The Free Press,

Han fortsetter:

This matters because it is critically important for scientists to be published in high-profile journals; in many ways, they are the gatekeepers for career success in academia. And the editors of these journals have made it abundantly clear, both by what they publish and what they reject, that they want climate papers that support certain preapproved narratives—even when those narratives come at the expense of broader knowledge for society.

Han forteller også at klimaforskerne blir advart mot å foreslå tiltak i sine rapporter som omhandler praktiske løsninger for tilpasning til klimaendringer, slik som vedlikehold av skogen, bedre infrastruktur, byggeskikk, airconditioning osv. til fordel for Net-Zero klimapolitikken.

For å si det rett ut mener han at klimaforskningen har dreid seg vekk fra å forstå klimaets kompleksiteter til å fungere som en samlekasse for politisk korrekte meninger som alle advarer om farene ved klimaendringer. De forvrenger klimaforskningen, feilinformerer publikum og viktigst av alt så forhindrer de praktiske billige løsninger å komme frem.

Han advarer den alminnelig media og folket mot å sluke forskningen som presenteres i såkalte renommerte journaler som troverdig. I Norge ser vi dette spesielt i våre MSM som bruker hvert et utsagn fra slike media som nærmest en fasit for status om klima. Nå kommer sannheten sakte men sikkert frem.

Journalen Nature avviser selvsagt slike påstander generelt og kategorisk. Les artikkelen og svaret fra Nature her.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube