Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

INP slo knock out på alle vindkraftplaner i Skien og Porsgrunn

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Resultatet fra siste kommunevalg ga INP nok politisk makt i Skien og Porsgrunn slik at de fikk stanset alle vindkraftplaner i de neste fire årene. INP satte som krav til et samarbeid med Høyre om at de skulle få ordførervervet i Skien dersom alle vindkraftplaner ble stanset. Det samme gikk AP med på i Porsgrunn.

En av primus motorene bak denne seieren er Tommy Ballestad i INP. Han opprettet tidlig FB gruppen Nei til vindturbiner i Grenland hvor han har kjørt en utrettelig kamp mot etablering av vindkraft i Grenland. Gruppen har nå samlet over 3300 medlemmer og drives i all hovedsak av Tommy.

Dette resultatet er så oppsiktsvekkende og sjokkerende for globalistene i NHO og LO, at deres klimapolitiske mediehus NRK rykker unisont ut med intervjuer som vinkler saken mot tap av arbeidsplasser og fremstiller industrien i regionen som avhengig av alternativ energi som de kaller fornybar. Hele industrisatsningen settes på spill i følge dem.

Til og med konsernsjefen i Yara, Svein Tore Holsether logrer pent for føydalherrene i EU og mener Norges største industriregion kan drives med ustabil vindkraft. Hvordan en mann som driver en energiintensiv prosessindustri som krever kontinuerlig og stabil energi, mener at deres bedrift skal drives med vindmøller er et mysterium.

Men hans utsagn og meninger om fornybar energi, er de sedvanlige floskler om bærekraft og vitner om stor inkompetanse angående energiproduksjon blant industrilederne på Herøya. Fakta360 har skrevet om dette her:

Norgesdemokratene og INP er klimapolitisk identiske

Norgesdemokratene og INP har helt sammenfallende politisk program når det gjelder EU, EØS, Parisavtalen og det grønne skiftet. Den store forskjellen som jeg tror INP har vunnet frem på i denne omgang, er at de ikke går inn i den polariserende debatten om klima. De unngår konsekvent å ta stilling til om klimakrisen er reell eller ikke.

Denne trangen til makt kombinert med den manglende viljen til å ta debatten eller ta tyren ved hornene, har på mange måter latt dem gå «under radaren» til de klimahysteriske globalister i media, som ellers er raske å stemple motstanden som vitenskapsfornektere og himler høyt med øynene når man ikke omfavner deres latterlige 97% konsensus med hud og hår.

At INP har vunnet frem på sin strategi med å unngå å ta debattene er det ingen tvil om, men for de aller fleste i Norgesdemokratene er det utenkelig å ikke omtale elefanten i rommet eller røske opp roten til problemene i samfunnet. Man skaper ikke varige løsninger ved å unngå årsaken til problemer.

Dette gjelder ikke bare klimahysteriet men i særdeleshet også den ukontrollerte asylinnvandringen, med tilhørende klankulturer spesielt fra MENA-landene og regelrett mafia, som vi nå ser river Sverige i filler og hvor vi ligger godt an i løypen i Norge også.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube