Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Den pill råtne klimaindustriens løgner og taktikker avsløres her

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I 2021 utga fysiker Steven Koonin en bok om klimaforskningen som han kalte for «Unsettled» med undertittelen «What Climate Science Tells Us, What It Doesn’t, and Why It Matters». Boken ble en bestseller og det tålte ikke klimaindustrien å akseptere.

Steven Koonin jobbet som undersekretær for vitenskapen under Obama sin presidentperiode, så denne mannen kunne de ikke ta lett på. Den pil råtne kampanjen mot han ble raskt trappet opp og mannen skulle tas ned fra sin pidestall. Koste hva det koste ville!

Til og med det tilsynelatende anerkjente tidsskriftet Scientific American tok inn en artikkel fra 12 klimaforskere som utelukkende brukte ad-hominem som argumenter. De skriver «Han er en tulling som bare blir tatt på alvor av høyreekstreme desinformerte kvakksalvere som er sultne på alt de kan bruke for å score politiske poeng. Han er bare nok en fornekter som prøver å selge en bok»

Jeg må si at selv i diskusjoner på nettet med klimahysteriske fanatikere er det sjelden slike karakteristikker blir brukt, men når dette kommer fra et renommert vitenskapelig blad, så blir det ikke bare alvorlig useriøst men også totalt ødeleggende for absolutt alt av troverdighet de måtte besitte.

Aron Brown fra Reason TV har gått gjennom både boken fra Kooning og det meste av den kritikken som «klimaforskningen» kom mot boken. Ingen av kritikerne har kritisert det som faktisk nevnes i boken eller imøtegått hans faglige funn. Han sier det virker som de sluttet å lese boken etter de første par sidene.

Andre måtte faktisk innrømme at Kooning’s fakta som omtales i boken er korrekte, men at de ikke utfordrer dagens konsensus om klima. Faktaene ble bare omtalt som trivielle og kjente til tross for at Kooning i boken dokumenterte det totalt motsatte.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube