Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fantastisk læresenter om CO2 og klima for lærere, barn og ungdom

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

CO2 Coalition har virkelig jobbet hardt med å få på plass det kanskje mest omfattende og komplette læresenter om CO2 og klima, rettet mot barn. Dette kan foreldre vise og informere sine indoktrinerte barn mot skolepropagandaen slik at de får litt motvekt mot den grønne hysteri-industrien.

Har du barn så må du gå gjennom dette sammen med dem og fortelle at der er en hel verden av klimaforskere som mener noe annet en propagandaen fra FN gjennom IPCC.

Fakta360 vil ta et initiativ mot CO2 Coalition for å få oversatt mye av materialet til Norsk. Foreløpig er alt på engelsk men innstillinger i nettleseren din kan oversette noe automatisk til Norsk. Støtt derfor Fakta360 i dette arbeidet med et medlemskap eller donasjon.

CO2-Coalition som står bak dette sier at de «fremmer en forståelse av de mange fordelene ved å øke CO2. CO2-Coalition utvikler og artikulerer en streng analyse av vitenskapen om klima og rollen til atmosfærisk CO2. Ved å stole på empiriske bevis gir koalisjonen offentligheten og folkevalgte et vitenskapsbasert alternativ til den rådende klimafortellingen, en som dyrker en forståelse av skaden som karbonreduksjonspolitikk vil skape og fremme de mange fordelene ved å øke karbondioksid.»

Foreldre og lærere innser at vitenskapelig utdanning i mange offentlige og private skoler har erstattet undervisning i vitenskapelige metoder og kompleksiteten i klimasystemet med en rigid fortelling om at karbondioksidutslipp vil uopprettelig skade jordens kapasitet til å opprettholde liv. CO2-læringssenteret ble opprettet for å nå lærere, foreldre og elever over hele verden med et hyggelig, tilgjengelig program som fjerner klimaalarmismen og fremmer vitenskapelig kompetanse.

Du finner læringssenteret her: CO2 Coalition læresenter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube