Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Solen er flytende metallisk hydrogen

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Bevisene for at solen ikke er en ball av plasma slik som astrofysikken til nå har hevdet, er overveldende. Teorien fra Pierre Robitaille får stadig mer støtte samtidig som de fysiske bevisene mot standardmodellen hoper seg opp.

Men motstanden mot denne teorien er både stor og hard. Enormt mange milliarder er satset på fusjonsreaktorer etter de antatte prinsipper fra fysikken om at solen er plasma. Det er derfor svært mye som står på spill for mange fysikere dersom de må gå til det skritt og innse at formlene de har satt opp er feil.

De overflatiske visuelle bevisene er bare toppen av isfjellet med beviser, hvor fysikken og funnene i spektralanalysene fra Robitaille er de mest definitive. Hans funn tyder også på at vår antatte temperaturberegning av solen i Corona på ca. en million grader Celsius også er feil.

Se de to videoene nedenfor fra henholdsvis Sky Scholar og Unzinker’s Real Physics for detaljer

Les også:  Fakta360 har mottatt donasjon fra et politisk parti!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: