Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Galskapen fortsetter 1 – Lan Berg nominerer FN-sjefen til Nobels Fredspris

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Av: Erik Bye – Artikkelen er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Nå har Lan Berg i MDG lansert FN-sjefen til Nobels Fredspris for 2024. 

Galskapen fortsetter, etter tildelingen til Al Gore og FN i 2007 og Barak Obsma i 2009. Klimasaken er et eneste stort falskt narrativ. En hel verden blir forledet til å tro at CO2 representerer en risiko for kloden vår. Den er imidlertid en livsnødvendig gass, som mennesket puster ut 0.5 tonn av i året, og alt liv på jorda er avhengig av. Dette vil FNs Klimapanel ødelegge, MDG med Lan Berg i spissen heier på «folkemordet» og det norske Storting og Regjeringen sitter apatisk og ser på dette angrepet på verdens matfat.

Her fra Hjemnesiden til «De grønne»:

«Lan Marie Nguyen Berg nominerer António Guterres til Nobels fredspris! Hun peker på hans store engasjement for klimaet og den verden vi overleverer til våre barn: 

«Han styrker FNs rolle i fred og sikkerhet gjennom klare og modige uttalelser og oppfordringer til å beskytte den svake part både i Ukraina og i Palestina. FNs rolle både i bekjempelse av klimakrisen og i å jobbe for fred og sikkerhet er viktigere enn noen gang. Antonio Guterres har fylt denne jobben med klokhet og mot og burde anerkjennes for denne jobben gjennom tildeling av Nobels fredspris.

Guterres tale er ikke pakket inn i diplomatiske termer. Guterres uttaler seg med en klar basis i vitenskap, samtidig som han er klart styrt av et moralsk kompass og et personlig engasjement som gjør at han blir hørt. Utsagn som at menneskeheten har åpnet dørene til helvete ved å tillate klimakrisen å forverre seg, at Gaza er i ferd med å bli en gravplass for barn og hans nådeløse kritikk av både Russland og Ukraina når angrepene rammer sivile, viser et personlig mot og integritet i en stilling som er viktigere enn på lenge. Guterres viser verdens ledere vei, og gir mennesker rundt hele kloden håp om at globale utfordringer kan løses.»

Alle stortingsrepresentanter kan nominere til fredsprisen, og vi har også nominert David Attenborough og Colombias president.»

Til skrekk og advarsel!

Sistemann slukker lyset.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube