Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

«Mein Führer, herr. Starmer» – et åpen brev fra TIKhistory til PM Keir Starmer

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

“Mein Führer, herr. Starmer” åpner TIKhistory sin video som er et åpent brev til Keir Starmer, hvor han åpenlyst blottlegger hans inkompetanse i håndtering av situasjonen i England. Han er sjokkert over drapene på de små barna i hjembyen hans, og han er enda mer sjokkert over PM Keir Starmer sin håndtering av situasjonen. Han har dedikert denne videoen til å påpekte den fascistiske staten som England nå faktisk har blitt. 

TIKhistory har studert Nazistene, Fascistene og Marxistene inngående og kjenner igjen både retorikken, argumentasjonen og reaksjonsmønsteret til Englands statsminister Keir Starmer, som direkte hentet ut fra de nevnte ideologiene.

Voldtektene har eksplodert i takt med innvandringen og gatene som nå er blitt åpne søppelhauger er overtatt av kriminelle gjenger og stengte butikker. De eneste gangene politiet dukker opp er når du skriver noe slemt eller slenger en meme på Facebook eller andre Meta-apper. Folket føler seg utrygge, de er overarbeidet, overbeskattet, underbetalt og nedkjørt. Inflasjonen skapt av politikken tærer også på lommebøkene til folket. Det er ingen ende i sikte. Folket som har stemt på deg har fått nok.

«Hvor mange flere barn må dø herr. Starmer» spør han og gjentar “Hvor mange flere barn, Mein Führer?”

TIKhistory er en historiker og Youtuber fra Southport i England som har analysert totalitære regimer meget grundig og dokumentert deres ideologiske fundament og herkomst. Spesielt har han fokusert på det ideologiske fundamentene og likhetene mellom kommunismen, fascismen og nazismen. Fakta360 har brukt flere av hans videoer som underlag for tidligere artikler.

Les mer: Nazismen og fascismen er venstreekstreme sosialistiske ideologier – bevisene er entydige!

Han fortsetter med å fortelle at gatene er utrygge og at de forsøker å gjøre dette til å handle om religion og rasisme, og at Keir Starmer og myndighetene bidrar til dette med sin retorikk. Men TIKhistory er ekspert på The Third Reich og har en komplett samling av videoer som avslører Nasjonal Sosialistene, Fascistene og Marxistene med deres rasistiske bullshit. Han har personlig bidratt til å åpne øynene på flere av dagens nazister og fått dem vekk fra ideologien, noe som har ført til at han har blitt kalt Jødiske navn. Så å kalle han en høyreekstrem biter ikke på han og ikke forsøk deg med det høyreekstreme sludderet, sier TIKhistory, og fortsetter. Jeg kjenner igjen og vet straks hvordan en Nazist ser ut og oppfører seg min Reichskommissar, herr. Starmer.

Les også: Nazikommunisme – De totalitære regimer, brunbeising og ekstremisme

Videoen til TIKhistory er over en time, og den er vel vært å få med seg. For TIKhistory har studert Nazistene, Fascistene og Marxistene inngående og kjenner igjen både retorikken, argumentasjonen og reaksjonsmønsteret til Englands statsminister Keir Starmer, som direkte hentet ut fra de nevnte ideologiene. Derfor er denne videoen både viktig og skremmende for de tidene vi går inn i. Videoen er vist nederst i artikkelen.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube