Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Nazismen og fascismen er venstreekstreme sosialistiske ideologier – bevisene er entydige!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Både nazismen og fascismen har sitt soleklare utspring av den ekstreme form for sosialisme og kontroll på individet med sitt entydige utspring og paralleller fra kommunismen.

Det er innlysende og åpenbart for alle at såkalte historikere, som selv oftest er på ytre venstre, og som sammen med sin mer liberale omgangskrets, har gjort alt i sin makt for å forfalske historien og definere disse ideologier så langt unna seg selv som mulig, ved å kalle dem høyreekstreme.

Målet er selvsagt å få dem plassert sammen med dem de hater aller mest som er kapitalismen og det frie individet, eller som de sier i dag: Ytre høyre. Høyreekstremister skal liksom være for nazismen og fascismen og dyrke totalitære systemer som gjerne vil utføre samfunnsendringer med vold.

Til og med PST bruker dette patologiske feilkonstruerte mantra når de beskriver at trusselbildet er fra høyreekstremister og islamister. Det er nedslående å observere den norske stat og akademias forfall til historieforfalskning og løgner.

Les også: Nazikommunisme – De totalitære regimer, brunbeising og ekstremisme

Hva er mer totalitært og venstreekstremt enn Islam finnes i denne verden? Hva mer distansert fra Islam enn kapitalismens frie mennesker på høyresiden, som «tilfeldigvis» og forbausende ofte er Jøder? De er oppvakte og smarte folk med sans for frihet og handel. Høyresidens kapitalisme er basert på samarbeid, handel, konservatisme og ofte rotfestet i nasjonale verdier og tradisjoner, slik som Jødene ofte er. Det er ikke rart at Islam hater Jøder, det er ikke rart at Rødt hater kapitalister og det er ikke rart et nazistene hater jøder og kapitalister!

Dagens propaganda om at nazismen er høyreekstrem er like total som innen klimahysteriet hvor der kun kjøres ett eneste narrativ, hvor ingen tillates å stille spørsmål ved deres autoritære sannheter.

Nazismen og fascismen drev en omfattende overtakelse av den frie kapitalisme og organiserte dem under sine diktatoriske systemer. Under nazismen ble til og med private klubber, bowling, skisport, fotball, lærerlag, kvinnelag, skytterlag, danseklubb, håndball, friidrett og alle andre organisert inn under deres organisasjon. De fleste av dem løp til og med frivillig inn under nazismens sosiale vinger.

Mantraet under nazismens regime var: «Den eneste personen som har et privatliv er en person som sover». Nazismen hadde under sin storhetstid organisert alle arbeidstaker-organisasjonene sammen under den største enhetlige «LO» som noen sinne har eksistert i verden. Det kaltes DAF eller Deutsche Arbeidsfront og hadde 32 millioner medlemmer. Høres dette ut som høyresiden?

De private eiendomsretter i nedfelt i artikkel 115 og 153 i den Tyske grunnloven som garanterte private rettigheter ble fjernet av nazistene. Høres dette ut som folk fra høyresiden i politikken eller snakker vi om ytre venstre/kommunisme in extreme her?

De få private firma som motsatte seg regjeringens (nazistenes) strenge restriksjoner og bestemmelser med hensyn til arbeidstid, reglement, lønninger, priser osv. ble regelrett overtatt og nasjonalisert. Dette betydde at eieren ble fjernet og en nazi medlem med partiboka i orden ble innsatt som leder for bedriften. Hørt om slikt før?

Nazistene skattla de rikeste og jødene ekstremt og subsidierte de fattigste med klær, mat, billige lån for gifte samt gratis utdanning av de yngste. Har du hørt om skattlegging av de rike før, samt subsidiering av de «fattige»? Er dette normal høyreekstremist politikk?

Er du ikke overbevist ennå? Se videoen fra TIKhistory som har studert dette inngående og langt mer grundig enn du noen sinne vil finne fra den norske politisk styrte akademia.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube