Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

20 værstasjoner i Kina med kulderekorder i desember

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Kina vet hva som kommer og har forberedt seg godt med gigantiske utbygginger av kullkraftverk. De har god dokumentasjon fra egne forskere og en lang historie som de har ivaretatt.

Med kunnskaper tilbake fra dynastiene om kosmiske sykluser og klima forbereder de seg derfor på den globale nedkjølingen som antagelig kommer nå.

Ukjent for de fleste så hadde bla. Ming Dynastiet i Kina gode Meteorologer og forskere på klima og de brukte kvikksølv for å måle temperatur. Kina var da langt fremfor vesten i teknologisk, kulturell og vitenskapelig kunnskap. En posisjon de antagelig fremdeles har når vi ser på hva de fikk til i Parisavtalen hvor de lover å øke produksjonen ved kullkraftverk.

En posisjon de antagelig fremdeles har når vi ser på hva de fikk til i Parisavtalen hvor de lover å øke produksjonen ved kullkraftverk.

GFS 2 Temp Anomalies 31. Des. 2020 – Kilde Tropical Tidbits

Store iskalde luftmasser beveger seg nedover til sentrale og østlige deler av Kina i desember. Det Kinesiske Meteorologiske senter måtte sende ut advarsel om den kommende ekstreme kulden.

Som rapportert av Beijing News Express reporteren Li Yukun har minst 20 værstasjoner satt nye kulderekorder siden de begynte å måle temperaturen.

Kullkraftverk i Beijing måtte nød-starte

På grunn av kuldebølgen måtte blant annet «Huaneng Beijing Thermal Power Plant» starte opp alle de fire kullfyrte enhetene og levere på maksimal produksjon.

Dette kullkraftverket har vært i drift i over 20 år og har også blitt supplert med gasskraftverk. De fire kullstasjonene i verket har en samlet kapasitet på 770 MW. I tillegg har kraftverket to gassaggregater som hver kan levere ca. 950 MW eller samlet ca. 1,9 TW.

Forbruket av kull skal holdes under 3 millioner tonn årlig, men stadige kuldebølger har gjort at kullkraftverket har måtte nød-starte automatisk flere ganger for å supplere kraft på nettet. Økningen i strømforbruket på grunn av kulde er på hele 8,3% i forhold til normal drift.

De ansvarlige for energiforsyningen i Kina (Economic Operation Bureau of the National Development and Reform Commission) informerer at de nå forbereder alle sine samarbeidspartnere og leverandører til kommende og verre kuldeperioder i 2021.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube