Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Kulderekorder over hele verden i desember – Ny istid et faktum?

Dette vil du ikke høre om i MSM men det settes nå kulderekorder og mindre katastrofer opptrer over hele verden som følge av dette dramatiske fallet i temperatur.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Vi har tidligere skrevet en artikkel om at 50% av global oppvarming forsvant i desember 2020. Nettsiden Electroverse.net har sett litt nærmere på hva som faktisk har skjedd og hva som er grunnen til dette enorme temperaturfallet over hele verden.

Dette vil du ikke høre om i MSM men det settes nå kulderekorder og mindre katastrofer opptrer over hele verden som følge av dette dramatiske fallet i temperatur. Her er et lite utdrag av hva de rapporterer kun fra desember måned i 2020, og verre skal det bli.

Fakta360.no vil følge denne utviklingen tett.

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

8 kommentarer

 1. Det sies at klimaendringene medfører høyere temperatur (i snitt) og mer ekstremvær. Gitt at hendelsene det vises til i rapportene er reelle, synes jeg ikke artikkelen motbeviser klimaendringer, heller det motsatte. Den påpeker jo at det har blitt satt enda flere ekstremrekorder.

  1. Ja, enig, men hva er den vanlige «observasjonen» og konklusjonen fra FN panelet og klima/aktivistene: økt CO2 og økende varme. Mye tyder på at vi er på vei inn i en ny istid.

  2. Artikkelen forsøker verken å forklare klimaendringer eller været. Den beskriver kort og godt et værfenomen som ingen kan forutse, men det er i tråd med de forskere som mener vi går mot en ny istid. En kaldere klima generelt gir en svekket polar vortex – på grunn av minsket temperaturdifferanse mellom ekvator og polene – og derved kan slike enorme kuldesløyfer spre seg langt nedover eller oppover mot ekvator. En sterk La Nina sammen med solens Barycenter som nå er retrograd og Sol-minimum, kan skape en ny Maunder minimum. Der er enormt med usikkerheter ute å går.

  3. Det er ingen som benekter at det finnes klimaendringer. Poenget er at det påstås at vi har global oppvarming pga. menneskeskapte klimaendringer, og det rimer ikke med kulderekorder selv om klimasiden helgarderer med at alle klimaendringer er menneskeskapte. Det skjønner alle oppegående personer er propaganda for en teori som er feil.

  4. Klimaet på kloden har alltid endret seg.
   Hekseprosessene startet med beskyldninger om å «koke været».
   Ekstremvær er forøvrig historisk sett tettere knyttet opp mot nedkjøling enn mot oppvarming.
   400-tallet, 1300-tallet og1600-tallet hadde i den forbindelse ekstremvær vi aldri har sett maken til.

  5. Det er klart at klimaet endrer seg! Det har det jo alltid gjort. Det vi kan diskutere er hvorfor.

Legg inn en kommentar

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: