Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

På en måned forsvant 50% av global oppvarming

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Desember 2020 er målt til det 6. største temperaturfall siste 42 år eller 504 måneder skriver Spencer. Likevel var 2020 det 2. varmeste året i samme periode.

Dr. Roy Spencer har igjen lagt ut den globale temperaturen for siste måned som var desember 2020. Denne måneden alene forsvant ca. 50% av den globale oppvarmingen fra middelverdien siden 1979.

Dette enormt sterke temperaturfallet nå i år henger antagelig sammen med La Nina som nå er under utvikling. Denne er en periodisk syklus i Stillehavet som henger sammen med solens syklus.

Vi beveger oss nå inne i en periode av solens syklus som av mange forskere beskrives som en ny “istid” og kan føre til temperaturer synker like lavt som under Maunder minimum.

Det er videre framover antydet at en enda sterkere nedkjøling vil finne sted. Vi må derfor være forberedt på en mulig ny liten istid de neste 20-50 årene når solaktiviteten faller med opp til 60%, sier forskere.

I verste fall kan denne reduserte sol-aktiviteten vare i flere hundre år.

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima! Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ! – Din din hjelp varmer!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Noen mener der ikke er en sikker kobling mellom Solaktiviteten og klima på jorden, men nyere forskning viser at temperaturen på de planetene vi har sonder på også har gått opp samtidig med økningen på jorden. Sistnevnte er noe spekulativt og selvfølgelig mye omdiskutert blant forskere, hvor noen viser et stort følelsesmessig engasjement.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: