Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Ekstreme snømengder i Japan

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I midten av desember fikk Japan et snøfall på over 2 meter som sperret inne tusenvis av bilister på en motorvei.

Nå i første uken i 2021 har det ekstreme snøfallet gjentatt seg med nye 2 meter og på nytt sperret inne tusenvis av bilister. Enda mer er meldt å være på vei inn over Japan

Bilder dukket raskt opp på sosiale media om den ekstreme situasjonen inkludert dette bildet med ca. 1,5 meter snø oppå en telefonkiosk.

Snøstormen sperret inne over tusen bilister på den store Kan-Etsu Motorveien i over 24 timer før de klarte å berge dem ut. Bilistene måtte smelte snø for å ha drikkevann.

Ekstremværet var ikke bare begrenset til det nordlige av Japan heller. De sørlige distriktene satte i desember en rekke nye 24-timers snøfall rekorder inkludert nesten 80 cm på 24 timer i Kaminagata regionen.

Disse nylige ekstreme snøstormene er linket til et par ekstreme værsystemer som har omkranset den Japanske øygruppen. På vestsiden har der over Mongolia vært et rekordsettende høytrykksystem og på østsiden har et historisk lavtrykksystem sammen skapt disse ekstreme forhold. Vi har omtalt disse systemene i denne artikkelen:

Kulderekorder over hele verden i desember – Ny istid et faktum?

Ekstremværet betyr kaldere klode

Nå er det sikkert en del som feilaktig forbinder denne typen ekstremvær med menneskeskapt global oppvarming, men her tar de meget feil sier forskerne. Vi har en egen artikkel om dette her:

Les også: Ekstremværet kan betyr kaldere klode

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube