Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Er NRK blitt Marxistisk? Støtter de ideologien som har drept millioner?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Etter å ha fulgt litt med på den ekstremt polariserte såkalte «debatten» og mediestorm som ytre venstre har greid å hause opp mot Reset og Helge Lurås samt reaksjonene i media og spesielt NRK. Da begynner man virkelig å lure. Er NRK vår statskanal fullstendig hærtatt av Marxister?

Er NRK blitt hærtatt av Marxister?

Mye tyder på det, siden de har vedtatt å utelukke store deler av den politiske høyresiden og nesten samtlige realister i Norge fra å kunne delta i det offentlige ordskifte. De har innført den Marxistiske doktrinen og praksis med å utestenge dissidenter til ideologien sin og pøse på med egen propaganda.

De konstruerer «debatter» i studio kun med representanter hvor alle er enige i egen ideologi og agenda. Og nåde dem om de har hentet inn alternative syn, slik som Helge Lurås, som kan gi kritikk eller skape «brann i rosenes leir». Da får de så øra flagrer av den Marxistiske bermen utenfor som opptrer som en lynsjemobb fra Tysklands 30-årene.

NRK legger seg flate for denne ytre venstre mobben og logrer som en puddel i deres formanende kritikkstorm. De skal bringes inn på linje og føyer seg villig etter den Marxistiske konformitet som inkluderer no-platforming og cancel kultur. Så langt er også Norge med NRK i spissen kommet. Ligner veldig på ekstremistene i USA og hva vi historisk kjenner fra Tyskland.

Ikke bare NRK men nesten alle i MSM er Marxister

Ikke bare NRK har reagert på at Helge Lurås fikk slippe til men stort sett alle media som er statsstøttet kommer med entydig kritikk og fordømmelse av hans adgang til NRK. De sier dette er å legitimere hans tanker og holdninger – og det skal de ikke ha noe av.

Når man har kommet dit hen på redaksjonelt nivå i Norge at man systematisk utelukker enkelte helt normale og kritiske meninger som en meget stor andel – om ikke majoritet – av befolkningen har, da har man trådt langt inn i den Marxistiske handlemåte.

Systematisk ideologisk rasisme

Den cancel kultur vi ser blir benyttet både mot konservative, klimarealister og andre kritiske røster er skremmende. Vi kjenner fra historien meget godt hva en slik polarisering og undertrykking fører til. Dette har blant annet den verdensberømte psykologen Jordan B Peterson dokumentert og omtalt meget inngående. Dette er systematisk rasisme basert på ideologi. Dette er den farlige rasismen som utøves av myndighetene via deres talsorganer og institusjoner mot dissidenter og opposisjonelle.

Denne ideologiske rasismen kommer tydeligst til syne på Campus i USA hvor cancel kulturen og Marxistene har blitt ekstreme. Under påskudd av sympati for den narkotika-dømte Floyd etter at han døde under arrestasjonen, gikk ekstrem-venstre med BLM og Antifa fullstendig bananas i 2020. Disse ble godt støttet opp av ytre-venstre av Demokratene og en rekke bedrifter som skuflet penger inn i disse organisasjoner som virtue-signaling.

Journalister er blitt myndighetenes lydige puddel

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Den splittende retorikken og etter min mening rasistiske vinklingen med en klar Marxistisk agenda, ble godt dokumentert og støttet av NRK og resten av MSM i Norge.

Det er både skuffende og skremmende å være vitne til journalistenes forfall fra å være den 4. statsmakt til å bli maktapparatets lydige puddel og forlengede arm for en like skremmende ideologisk agenda. Skam dere såkalte Norske «journalister» men som heretter burde stemples som Goebbels propaganda.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube