Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Kommunisten Sofie Rana «bjeffer». Vidar Kleppe ber henne vaske munnen!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

VASK MUNNEN!

Vidar Kleppe er ikke nådig mot den ubehøvlede og venstreekstreme Marxisten i Rødt Sofia Rana sitt såkalte «oppgjør» med Fredrik Solvang og Helge Lurås. Hennes egen artikkel er et oppgulp av venstreekstremistisk no-platforming kultur og føyer seg inn i rekken av et hylekor om utestenging av folk fra debatten som venstre-bermen misliker .

Hun påberoper seg historisk erfaring med at høyreekstreme er farlige og voldelige og påpeker hvor farlig det derfor er å slippe Helge Lurås til i debatten i NRK med Fredrik Solvang. Det er helt tydelig at hun derved antyder og forsøker å koble Lurås og alle de ti-tusener av nordmenn som leser Reset.no til både Nazismen og som rasister. Så lavt har de sunket.

Man må nesten le av slike pompøse og historieløse skrivekramper når man vet at kommunisten Sofia Rana sitter i et parti som er bygget på Marxismen og har hatt Lenin og Stalin som sine faderlige idealfigurer. Disse historiens drapsmenn er skyldige i massemord av ufattelige dimensjoner er det fundament og moralkodeks Sofia Rana har trykket til sitt bryst gjennom Rødt. Fra dette ståsted våger hun å dømme Helge Lurås som ekstremist.

Helge Lurås har i alle år tatt et soleklart standpunkt om avstand fra alle disse ideologier, mens Sofia Rana står med begge føtter godt plantet i den Marxistiske tradisjon med massemord i alle dens land. Trøste å bære for en narsissistisk kunnskapsløs emokrat.

Vidar Kleppe tenner på pluggene

Det er derfor i denne kontekst jeg antar Vidar Kleppe tenner på alle plugger og ber denne Rødt-politikeren om å vaske munnen sin.

I Kleppe sin artikkel på Demokratene sine nettsider ber han Sofia Rana om å vaske munnen.

Rødt-politiker må vaske munnen sin og snarest be Helge Lurås om unnskyldning

Det siste “offeret” ut i denne galskapen, er den kunnskapsrike, dyktige, saklige — og alltid rolige Helge Lurås. Han er som alle vet, Redaktør i Resett, og mottar ikke en eneste norsk krone i pressestøtte, slik sosialistiske medier gjør. Pressestøtten var i 2019 på langt over over 300 millioner norske skattekroner.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Til slutt ber Kleppe om at Rødt sin partileder Bjørnar Moxnes tar grep og får anstendigheten gjenopprettet i partiets rekker, og avslutter med:

Er dette bare “munnhell” og tomme ord: som vanlig fra kommunister og sosialister, som aldri setter Norge først. Eller hva mener du formann Bjørnar Moxnes?

Så vi venter i spenning på hva eller om Moxnes vil ta grep?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube