Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Joe Biden vil bli Impeached på sin første dag som president!

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Det er Newsmax som melder at kongresskvinnen Marjorie Tylor Greene vil på vegne av republikanerne sende inn en impeachment allerede etter Bidens 1. dag som president.

Det er på bakgrunn av avsløringene om hans sønn Hunter Biden sine “forretninger” med oljeselskaper i Ukraina og Kina, tilrettelagt av Joe Biden som er grunnen for umiddelbar impeachment.

Les også: Korrupsjon helt til topps hos Demokratene avsløres i USA!

Joe Biden er avslørt med lydopptak på telefonen hvor han forteller at han holder tilbake 1 milliard dollar til utenlandsk bistand dersom de ikke aksepterer hans metoder angående sønnen Hunter Biden.

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima! Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ! – Din din hjelp varmer!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Etterforskningen av Hunter sin PC pågår fremdeles og der inngår dype avtaler med Kina som er en direkte trussel til USA gjennom den nå kompromitterte Joe Biden.

Les også: Kina bekrefter Hunter Biden PC i sjokkerende video!

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Én kommentar

  1. Det norske ordet for Impeached er Anklaget, i betydningen påtalt og rettsforfulgt.

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: