Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Big-Tech, Parisavtalen, Grønt skifte, The Great Reset og New World Order

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Hva har disse til felles?

Cancel kulturen er metodikken de bruker for å tie alle opponenter. Spesielt ser vi dette innen klima-debatten. Når Big-Tech nå har klart å kneble USA sin president, så er det kun alternative medier slik som blant annet Parler.com som kan motarbeide dem.

Parler.com er kjent som en sosial plattform for konservative meningsfeller. Etter at Big-Tech stengte ute USA sin president, Donald Trump fra Twitter og Facebook, åpnet han konto hos Parler.com for å kunne fortsette på sosiale medier.

Dette likte Big-Tech meget dårlig og satte straks i gang med å angripe Parler.com. Det tok ikke lang tid før de fant noe som de kunne bruke og iverksatte derfor verdenshistoriens største angrep på en valgt president, demokratiet og et selvstendig privat firma.

Hykleriets høyborg

Begrunnelse de oppga var at Parler.com ikke hadde sensurert «hatprat» og tillatt noen å koordinere angrepet på Capitol Hill. Samtidig vet vi at både Facebook og Twitter flommer over av hatprat og koordinering av angrep fra både BLM, Anifa, Marxister og Islamske ledere. Mer hyklersk og dårlige skjulte motiver kan man neppe få.

Det virker som Big-Tech ble modigere og ville samtidig som de blokkerte Trump fra alle sine egne plattformer, slå ut en av sine viktigste konkurrenter, med moralisering angående manglende sensurering som deres viktigste argument. De benyttet derfor den venstreradikale Marxistiske ideologien med no-platforming og med sin monopolistiske situasjon kunne de raskt stenge ned Parler.com.

Parler.com var nå utestengt fra Apple og Google Play på mobiltelefoner, men de haltet videre på sin nettversjon som ble hostet av Amazon.com. Det tok ikke lang tid før også Amazon.com sa opp Parler.com med 24 timers varsel. Dermed forsvant de fra nettet også. Blokaden var total!

Kan de ta ut presidenten så kan de ta hvem som helst

Det er innlysende at Big-Tech har fått monopol med en enorm makt og er blitt en gigantisk trussel for demokratier og kritiske røster verden over. Demokratene i USA bruker nå dette for alt det er verdt og har fått blod på tann med nok en impeachment av Trump.

Ute av stand til å forsvare seg ved å nå ut til folket gjennom Twitter og Facebook vil jeg tro Demokratene føler seg langt tryggere når denne motstemmen og talsmann for ytringsfrihet er kneblet.

De som har fulgt med litt har fått innblikk i hvordan Demokratene og Deep-State fungerer. Korrupsjonen de utfører verden over er så omfattende og dyptgripende at de er villige til å gjøre hva som helst for å fjerne Trump som trussel. Han lovet folket kamp mot parti-pampene, og de gikk til krig mot han.

Parler.com kjemper videre

Nå virker det som Parler.com ikke har gitt opp, da de har levert søksmål mot Amazon.com og kjemper videre. Deres nettsider er ikke oppe ennå men et livstegn finnes i form av litt informasjon på nettsidene deres.

John Matze som er grunnlegger og styreleder i Parler.com forteller at:

Nå er tiden inne til å påminne dere alle om hvorfor vi startet denne plattformen. Vi mener personvern er av største betydning og ytringsfriheten er grunnleggende, spesielt på sosiale medier. Vårt mål har alltid vært å tilby et upartisk offentlig torg hvor enkeltpersoner kan nyte og utøve sine rettigheter til begge deler.

Vi vil løse alle utfordringer som ligger foran oss og vil snart kunne ønske dere alle tilbake. Vi vil ikke la den offentlige debatten gå til grunne.

Cancel kulturen – Den frie debattens død

Så gjenstår det bare å se om Big-Tech i ren Marxistisk stil greier å kneble selskaper som truer deres monopol og den frie debatten. Det er helt tydelig at Demokratene absolutt støtter denne utviklingen og ikke vil starte en forsoning av USA, men tvert om så kommer det nå en heksejakt både på Donald Trump, hans supportere og hans støttespillere.

Cancel kulturen som vi bare har sett antydninger til her i Norge er blitt ekstrem i USA. Demokratene og deres ytre venstre medsammensvorne ikke bare er en trussel mot både demokratiene men hele vår vestlige sivilisasjon slik vi kjenner den.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Cancel kulturen er metodikken de bruker for å tie alle opponenter. Spesielt ser vi dette innen klima-debatten. Når Big-Tech nå har klart å kneble USA sin president, så er det kun alternative medier slik som blant annet Parler.com som kan motarbeide dem.

Parisavtalen, Grønt skifte, The Great Reset og New World Order er stikkordene for hva vi har i vente. Disse tingene henger sammen. Så får vi se om den frie verden og forbrukermakten greier å snu disse tendenser. Det er opp til dere å skifte plattform når de er tilbake. For er det noe Big-Tech frykter mest av alt så er det at varene deres (DU) forsvinner.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube