Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Hele 9075 kulderekorder i USA – Dommedag kommer!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Husk at IPCC, FN og NRK har stått i spissen sammen med Bjørn Samset i Cicero og fortalt dere at Solen vår har ingen påvirkning på klima, da den ha vært stabil i 1000-vis av år. Nå kommer dommens dag. Les dette:

Den polare kaldfronten som har feid over også USA har trolig vært historisk på mange vis. Selv i følge klima-fanatikerne i NOAA – som med vilje ignorerer Urban Heat Island effekter – så har februar til nå i 2021 brakt USA hele 9075 kulde-minimum og kulde-maksimum temperaturrekorder over hele USA.

Av disse er det 693 nye månedlige rekorder som er satt og i tillegg er det satt 198 kulderekorder som aldri tidligere har blitt registrert eller målt. I USA har de historikk som strekker seg over 150 år tilbake mange steder.

NOAA kunne fortelle at i perioden 14. – 16. februar satte 30% av værstasjonene i USA nye maksimum kulderekorder og 20% satte nye minimum kulderekorder. Temperaturene lå 40-50 grader under gjennomsnittet for store deler av det sentrale og sørlige flatlandet i USA.

Dette væromslaget til ekstrem kulde ble særdeles ille for de dårlige forberedte borgerne i USA, siden myndighetene de 3-4 siste 10-årene har hamret inn budskapet om at global oppvarming er det som kommer og er det som de må forberede seg på.

Kun tåper tror på menneskeskapt global oppvarming nå!

De tåper som nå står fram og forteller deg at ekstrem kulde slik som vi nå opplever på den nordlige halvkule er en del av global oppvarming er ikke bare tåper, men regelrette komplette idioter.

Mye tyder på at jorden nå igjen går inn i kaldere tider slik som mange solforskere har antydet, og etter som man vet dette skjedde tidligere i historien med lav solaktivitet slik som nå.

Les også: Går vi mot en ny istid?

NOAA i USA forteller faktisk mellom linjene at vi nå går inn i en «full-blown Grand Solar Minimum», da det ser ut til at solsyklus 25 blir den svakeste som har vært på 200 år. De har tidligere i forskningsartikler påpekt den klare sammenhengen mellom solaktiviteten og kuldeperioder.

Bemerk dere at dette har også NRK, IPCC og FN benektet da de hele tiden har påpekt at Solen har vært helt stabil og ikke påvirker klimaet. Bjørn Samset i Cicero har også påpekt dette om klimaets upåvirkelighet av solen – og at de har undersøkt dette nøye – og kun menneskeskapte årsaker står igjen.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Kilder:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube