Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Kjøp CO2 utslipp her – Bærekraft og sirkulærøkonomi i praksis

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Fakta360 innfører Klimaplan 2030 med bærekraft og sirkulærøkonomi nå!

Regjeringen vil gjennom sin Klimaplan 2030 øke CO2 avgiftene fra 544,- i 2021 til 2.000,- kr. pr. tonn i 2030. Fakta360 følger regjeringens oppfordring om bærekraft og sirkulærøkonomi og innfører herved sin del av klimaplanen hvor du kan kjøpe et garantert utslipp av CO2 til samme pris.

Derved skulle vi oppnå et perfekt eksempel på regjeringens bærekraft og sirkulærøkonomi hvor det private initiativ samarbeider tett med det offentlige.

Vi kan faktisk ikke komme på en bedre ide eller bedre eksempel for hvordan regjeringens sirkulærøkonomi er tenkt å fungere. At både regjeringen og det private tjener på denne nye økonomien er det ingen tvil om. Myndighetene samler inn CO2 og vi sprer den utover igjen. Summen er et null-sum spill hvor alle er vinnere. Null-utslippsamfunnet 2030 blir oppnådd på rekordtid.

Vi kan også selge teknologien som følge av den teknologiske utviklingen som må til for å holde oppe takten med regjeringens kutt av CO2. Spesielt når Langskip kommer i drift må vi eskalere vår produksjon for å holde tritt.

Internasjonale gevinster

Når andre land får øynene opp for denne nye økonomien så har vi skapt markedet med dette vårt hårete mål og vi blir best i verden. Spesielt Kina og de arabiske «shit-hole-countries» som er gjennomdynket i olje, kull og gass, tror vi har stort potensiale.

Fakta360 inngår avtale med NRK: Fakta360 skal dementere alt de sier om klima!

Sa jeg «shit-hole-countries»? Ja jeg gjorde vist det. Man kan jo ikke side det? Eller kan man? Jeg gjorde vist det uansett. NRK har jo lagt standarden for hvordan man offisielt skal kunne omtale andre siviliserte land som Israel, så hvorfor ikke si «shit-hole-countries» om «shit-hole-countries»? Det blir liksom helt logisk i motsetning til NRK.

Uansett så kan man altså selv med «shit-hole-countries» få til et fantastisk null-utslipp samfunn med vår metode og teknologi.

Sjampanjekorkene flyr

Jubileum, Musserende Vin, Flaske, Bøtte, Feiring
Denne er til MDG når de kjøper et garantert CO2 utslipp her!

Men så tror du kanskje at dette er en aprilspøk i beste Sveinung Rotevatn stil? Du vet han duden i Venstre som hver gang han sier noe om klima, så tror du det er en aprilspøk? Du tror det liksom ikke før du ser det? Jeg får si som Rotevatn sa at: Den dagen en klimahysteriker kjøper CO2 ekvivalenter med utslippsgaranti fra oss, da spretter vi sjampanjeflaskene!

Men nå tror du kanskje også til og med at vi spøker om dette. Nei dette er i dypeste alvor. Bare forsøk å kjøpe en av våre kvoter her nedenfor så skal du se pengene forsvinner fortere fra kontoen din enn CO2 forsvinner ut av luften.

Vi oppfordrer deg som er skeptisk til å prøve og spesielt satser vi på å få mange innen de grønne partiene og MDG med oss på laget.

Prøv og du får oppleve bærekraftig sirkulærøkonomi fra selveste FN i praksis med umiddelbar effekt:

[simpay id=»4590″] [simpay id=»4589″] [simpay id=»4588″] [simpay id=»4587″]

Prøv nå og så får trøsten være at du i det minste har støttet en god sak og vårt arbeid mot galskapen!

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube