Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

NRK om klima er som komiske Ali om Bagdad

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den som besitter en smule faglig kompetanse innen STEM fagene eller sågar faktisk bare sunn fornuft, kan ikke unngå å se det komiske i klima-reportasjene fra NRK. NRK om klima er blitt synonymt med komiske Ali om Bagdad.

NRK er blitt en parodi på faglige kunnskaper og nytt om klima. Det er som en reprise på komiske Ali i sin tid for de som husker han eller Bagdad Bob som også ble hans klengenavn.

Nå sist ute var det NRK sin nyhetsanker Anders Magnus som forsøkte å forklare hvorfor strømmen forsvant i under kuldeperioden i Texas, med å skylde på gass- og kullkraftverkene.

Når åpenbare klimapolitiske hensyn får dem til – av alle ting – å skylde på verdens mest pålitelige energikilder som kull og gass, ja da blir det bare komisk og tragisk på samme tid.

Les også: NRKs feilaktige informasjon om strømkrisen i Texas

Tidligere har jo også Andreas Wahl i programmet folkeopplysningen utmerket seg med det vi antar er rekord i klima-løgner på kortest mulig tid. Ikke bare bedriver NRK med løgn og propaganda, men de benytter også barn for å manipulere folk på det emosjonelle planet.

Dette kyniske statsfinansierte monopolistiske spillet bedriver de antagelig i full viten om tingenes egentlige tilstand. Akkurat slik som Bagdad Bob eller komiske Ali som han til slutt ble kalt, fordi det var åpenlyst for alle som kunne (ville) se at han løy.

Les også: NRK som manipulator av Klimarealistene.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

NRK: Barn ned i 12-årsalderen sliter med klimaangst: Her er rådene for å hjelpe

Samtidig som en avdeling i NRK skremmer vettet av barn med sin apokalyptiske klima-propaganda, bedriver en annen avdeling åpenlyst og klager om hvor skremte barn er og rapporterer deres klimaangst. Det er som om de på den ene siden pisser de på dem, for deretter å klage over at de stinker. Deres hykleri er både vemmelig og forkastelig.

Som konklusjon til NRK sin propagandaavdeling innen klima er det bare en ting å ønske dem: GOD BEDRING!

Les også: Kjøp CO2 utslipp her – Bærekraft og sirkulærøkonomi i praksis

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube