Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Det er ikke bare om klima forskerne tar feil. Solen vår er ikke en ball av gass.

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den rådende teorien om at solen er en ball av gass eller plasma må nok avskrives som nok en gigantisk feil innen vitenskapen hvor «konsensus» har fått råde alt for lenge.

Verdens fremste forsker innen MRI (Magnetic Resonance Imaging) – Dr. Robitaille – har gjennom sin egen forskning på MRI snublet over alle feil som dagens solforskere og astrofysikere har gjort innen astronomien.

Skulle man anvende klimahysterikernes versjon av argumenter på Dr. Robitaille ville de hevdet at han er ikke astrofysiker og kan derfor ikke uttale seg om astrofysikken. I bunn og grunn avslører de derved samtidig sin egen totale inkompetanse på vitenskap og forståelsen for hvordan verden (fysikken) henger sammen.

I denne videoen forklarer han en rekke fenomener som observeres på solen, ved hjelp av sin metalliske hydrogen teori, som dagens plasmamodell har store problemer med å forklare. Gjennom hans teori om at solen er metallisk hydrogen kan han enkelt forklare en rekke fenomener i tillegg til dens kontinuerlige spektrum. Slikt som rand-formørkningen, solfakler, granulasjon og solflekker.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Etter å ha studert hans arbeider ikke bare innen MRI, men gjennom å ha sett nesten samtlige av hans videoer og vært i kontakt med han, er jeg overbevist om at han vil få rett i mange av hans teorier og vitenskapelige forskning. Dr. Robitaille vil bli en historisk mann.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube