Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Det er ikke bare om klima forskerne tar feil. Solen vår er ikke en ball av gass.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Den rådende teorien om at solen er en ball av gass eller plasma må nok avskrives som nok en gigantisk feil innen vitenskapen hvor “konsensus” har fått råde alt for lenge.

Verdens fremste forsker innen MRI (Magnetic Resonance Imaging) – Dr. Robitaille – har gjennom sin egen forskning på MRI snublet over alle feil som dagens solforskere og astrofysikere har gjort innen astronomien.

Skulle man anvende klimahysterikernes versjon av argumenter på Dr. Robitaille ville de hevdet at han er ikke astrofysiker og kan derfor ikke uttale seg om astrofysikken. I bunn og grunn avslører de derved samtidig sin egen totale inkompetanse på vitenskap og forståelsen for hvordan verden (fysikken) henger sammen.

I denne videoen forklarer han en rekke fenomener som observeres på solen, ved hjelp av sin metalliske hydrogen teori, som dagens plasmamodell har store problemer med å forklare. Gjennom hans teori om at solen er metallisk hydrogen kan han enkelt forklare en rekke fenomener i tillegg til dens kontinuerlige spektrum. Slikt som rand-formørkningen, solfakler, granulasjon og solflekker.

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima!
Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Etter å ha studert hans arbeider ikke bare innen MRI, men gjennom å ha sett nesten samtlige av hans videoer og vært i kontakt med han, er jeg overbevist om at han vil få rett i mange av hans teorier og vitenskapelige forskning. Dr. Robitaille vil bli en historisk mann.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: