Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

FN mangler offergaver og blind lydighet fra sine undersåtter!

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

FN sier: «Vi er på kanten av avgrunnen»

Man mistenker at disse våre tiders «Maya-prester» i FN for at de mangler offergaver og lydighet fra sine undersåtter, siden de nå igjen roper sin armod ut over almuen. De peker på vår tids oppnevnte djevel: CO2! Hvor alle som bruker denne djevelskapen skal skattlegges og kjettere av den rette «læren» skal forfølges og utestenges.

Den eneste kanten vi står på er menneskers avgrunn av dumhet. Inkompetente ledere peker på deres imaginære datamaskinskapte sorte hull og abyss hvoretter saueflokken peker og hyler i kor: Ja se den avgrunnen, vi må gjøre noe, nå før det er for sent.

Jeg får trøste dem med at ja det er allerede for sent. Det er alt for sent for disse barna, som skulle vært i seng for lenge siden. Vi har ikke politikere lenger, vi har barn eller voksne med barns mentalitet, som hopper på de enkle emosjonelle og endimensjonale kollektivistiske besluttninger, framfor å ta seg bryet med analyser av komplekse
sammenhenger og deretter ta faktabaserte, fornuftige og logiske konklusjoner.

De tviholder på sine barnslige løgner de er flasket opp med fra ARK sitt propagandamaskineri og de må frigjøres fra sine livsløgner slik som Neo våknet opp fra Matrix. De aller fleste er systemteknisk integrert i løgnen og kan ikke vekkes uten skader på sinnet, mens noen kjenner denne ugne følelsen av at noe er fundamentalt galt med systemet og hva de blir fortalt.

Den som faktisk sjekker fordeler og ulemper med CO2, selv om man aksepterte klimahysteriet, vil måtte konkludere med at tiltakene for å forhindre mer CO2 er galskap og vil koste langt mer enn tilpasninger til et endret klima, i den grad og takt det måtte endre seg. Det er kvakksalvere vi har med å gjøre, som først serverer deg et imaginært problem for deretter å komme med sin løsning.

Alle de ufattelige milliarder av kroner som Norge, FN og resten av verden har sløst vekk på globalistenes konferanser og bestillingsrapporter hvor de kun produserer papir og søppel, kunne vært brukt mot verdens og nasjoners reelle problemer. I stedet bruker denne eliten av klima-apologeter enorme summer på sine endeløse møter, rapporter, konferanser, fester, mat og annet tilbehør de oppnevner seg selv bemektiget til. Selv pengefete finansfolk greier ikke å spise gallamiddager slik disse gjør mens 7 milliarder mennesker lever i energifattigdom, forsøpling, kriminalitet og sult.

Våre politikere er som barnslige emokrater som løper etter populistiske enkle og endimensjonale løsninger. I dag er det CO2 som er synderen og djevelen. Den skal skattelegges ut av sirkulasjon, slik at deres imaginære fantasiverden tilbakestilles til deres imaginære idealklima på 1800 tallet. Samtidig skal deres kommunistiske plan regulere livene våre med tidenes mest omfattende planøkonomi og befolkningskontroll i form av lockdown.
Generalprøven er gjennomført og snart kommer klima- og CO2- lockdown! Målet helliger midlene.

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: