Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Geir Hasnes

Glimrende, Bellona! Hilsen Klimarealistene.

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Av Geir Hasnes

Endelig ser vi at Bellona, som lenge har vært forført av klimaskremselindustrien, nå vil gå inn for å avdekke ’klimamyter’.

Den 19. mai publiserte Bellona en artikkel på sin side hvor de fortalte at de skulle bekjempe ’klimamyter’ med kunstig intelligens.

Endelig!, tenker jeg. Det var på tide! Vi i Klimarealistene har masser av stoff de kan bruke til opplysningskampanjen sin. For mens Klimarealistene ikke har annet enn medlemskontingent og tilfeldige gaver til å bedrive slik virksomhet, så mottar altså Bellona nå 600 000 kroner fra DNB. 

Hvem avdekker klimamyter idag?

Bellona har tydeligvis gjort en grundig jobb allerede, med å finne ut hvor de kan finne stoff om klimamytene i norske media. Hva som er mest gledelig, er at Klimarealistenes nettside er rangert som nummer 1 i hvor man kan finne stoff som avmystifiserer klimamytene i Norge! Det var uventet, at vi faktisk har kommet så langt! Det var en flott belønning for alle dem som har skrevet gratis på våre nettsider i over ti år.

Riktignok har vi nå fått så mange medlemmer at vi kan begynne å honorere bidrag, men langt unna det nivået Bellona legger seg på.

Så finner vi Resett på andre plass, og dømmer man etter rundingenes størrelse i Bellonas figur, så ligger de like bak Klimarealistene i utbredelse. Document innehar også en hederlig tredjeplass, noe som vel er rimelig all den tid de ikke har like mange artikler som oss på første og andre plass, men såvidt jeg forstår har disse en voldsom leserskare. Kent Andersen skal ha fortjent heder for dette, han er sannsynligvis for tiden den mest leste nordmann når det gjelder å kjempe mot klimamytene. 

Nå er der en del facebooksider som i størrelse ligger rett bak disse nettstedene, men som nok ikke produserer eget materiale. Jeg kjente ikke engang til f. eks. Høyresiden på facebook, som tydeligvis lenker til masse klimarealistiske artikler. Men: Bellona kan umulig ha gjort grundig nok arbeid, for den største facebooksiden som knuser klimamyter er Folkeopprøret mot klimahysteriet. Det kan riktignok sies at denne neppe produserer mye eget materiale, men den bør absolutt tas med i en oversikt når Bellona skal finne grunnlagsmateriale til å knuse klimamyter.

Ser vi på egenprodusert materiale, ligger Pål Steigans nettsted på fjerde plass, like foran Miljømytene, som er bloggen til Klimarealistenes formann Morten Jødal, som med dette tar førsteplassen blant bloggerne. Like bak følger fakta360.no, bloggen til Einar R. Bordewich, og verstat.no, den forholdsvis nystartede værstatistikksiden til Ole Østlid, begge prominente klimarealister. Sistnevnte har etter hvert greid å få NRK til å endre bombastiske uttalelser om klimaet en del ganger, da det de forteller ikke har stemt med eksisterende vær-statistikk. 

Av utenlandske steder utmerker våre klimarealistpartnere Klimarealisme (Danmark), Klimatbalans og Klimatsans (begge Sverige) seg. Takk igjen til Bellona, for da har jeg fått enda flere steder å sende link til mine artikler.

Slik kan vi altså lese Bellonas kartlegging som en anbefaling til hvor man skal gå for å finne stoff til å knuse klimamytene.

Ifjor fikk vi vite av Besteforeldrenes klimaaksjon at Norge er det land i verden med flest ’klimaskeptikere’ i forhold til folkemengden, hele 33% av befolkningen. 

Det er helt utrolig hvordan klimarealistene har greid å nå frem så til de grader, med de begrensede midler vi rår over. Nasjonens statsstøttede propaganda, enten fra dags, uke- og månedspressen, eller fra aktivistorganisasjoner av alle slag, har så ufattelig mye mer midler til å spre klimamyter. Lærebøker er fulle av det mest infantile vås, politikerne lager lover og forordninger som bare overgås av Guyanas Jim Jones enn så lenge, men nå som de såkalte ’klimamålene’ skal oppnås, ser vi politikerne gå  jublende inn i selvmordsscenariet

Begrepet ’klimaskeptiker’ er uklart, men ser ut til å bli benyttet om klimarealister av dem som er klimaskremt av klimaskrømtene i Norge, som i hovedsak er mindre begavede politikere og journalister som ikke bare har latt seg overbevise av usaklig informasjon, men som også ønsker at det skal være slik det fortelles, at kloden koker og verden går under, som en annen dommedagssekt. På den måten får politikere flere stemmer og kan gjøre seg til venns med ekstremkapitalistene, og journalistene får flere klikk, mer reklameinntekter, og mer prestisje.

Det er prisverdig at Bellona støtter opp om kampen mot alle de naive klimamytene som spres for vinnings hensikt over hele verden!

Kampen om Sannheten har nemlig den fordel at det kreves så uendelig mye mindre ressurser for å fortelle sannheten enn å bedrive løgn. Derfor vil Sannheten alltid seire over tid. Løgnerne må alltid finne nye løgner når de gamle løgnene er avslørt. Derfor ble ’global oppvarming’ avløst av ’klimaendring’ som igjen ble avløst av ’klimakrise’, og snart får vi vite at det er ’klimakatastrofe’ både her og der. En av de siste løgnene er ’havforsuring’, og snart er det noe annet, for selv sauefjerting er katastrofalt. Du kan ganske enkelt ikke forestille deg hvor mye dumt de kan finne på, som nå med CO2-fangst.

Fordelene med alle disse løgnforestillingene er at folk flest blir mer interessserte i naturlige fenomener, og de lærer seg mer om fysikk, kjemi, historie, geografi, og alle disse fagene som stortingspolitikerne helst vil avskaffe, til fordel for Guri Melbys ’grautfag’ hvor man kan leve i sin egen følelses- og synseverden.

Stadig flere skjønner at de blir presentert løgner i mainstream media, men det er nok et stykke igjen til de fleste er der jeg er. Jeg tror nemlig ikke på noe som helst av det som presenteres i mainstream media. Og grunnen til det er at mainstrean media presenterer det de finner for godt å presentere. Når de derfor presenterer noe, er det fordi de har til hensikt å manipulere deg til å bry deg om det som de bryr seg om, og ta tiden din (den dyrebare tiden din) vekk fra å engasjere deg i det som virkelig betyr noe.

Selv skulle jeg mye heller gjøre noe annet enn å bedrive klimarealistisk kamp for sannheten, men jeg gjør det fordi alternativet er for skrekkelig til å akseptere. Stortinget er for tiden en selvmordskult. Massehysteriet er gått over i ren og skjer psykose og de psykotiske politikerne tvinger oss til å akseptere at vi skal slutte å kjøre bensin- og dieselbiler, at masseødeleggelsesvåpenet vindturbinen skal rasere norsk natur og at vår rene energi skal kobles vekk fra oss og sendes til utlandet.

De såkalte menneskeskapte klimaendringene eksisterer ikke annet enn i klimamodeller som kjøres på datamaskiner, men de er gode å ha for maktkåte politikere. Da er det godt at Bellona har til hensikt å arbeide med å knuse alle disse klimamytene, og til det har vi klimarealister en nærmest uendelig mengde vitenskapelig stoff å bidra med.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube