Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Høyre bruker penger på å senke planetens temperatur – sultkatastrofer og nød kommer!

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Morten Jødal i Klimarealistene gir et glimrende tilsvar til Høyre-politikere som farer med løgn, propaganda og fake news overfor klimarealister og deres aksjon med å gi boken Motvekt – fakta om klima, til landets ordførere.

For å oppsummere enkle fakta som alarmistene til stadig undertrykker og nekter å debattere er alle de positive sider med den svake oppvarmingen vi opplever nå. Historisk har vi hatt perioder som var varmere og under hver eneste en av slike varmere perioder har menneskets sivilisasjon blomstret. I kuldeperiodene imellom har sivilisasjoner både gått under og hatt store problemer. Det er derfor ufattelig at Høyre-politikere nå faktisk bruker penger på å senke temperaturen på Jorden.

Les også: Jordens vegetasjon økt med 2 x USA’s areal!

Her er noen enkle fakta som aldri blir nevnt av klima-alarmistene på stortinget:

 • Perioden fra 2010 til 2019 er menneskets beste periode i Jordens historie
 • Verdens sult gått ned med 40 %
 • Fattigdom med 74 %
 • Analfabetisme med 56 %.
 • Dødsfall pga klimarelaterte hendelser i verden har sunket med mer enn 90 % de siste 100 år.
 • Kornavlingene har blitt firedoblet siden 1960, og det er gode prognoser framover.
 • Antall ekstremvær har ikke økt,
 • Antallet klimarelaterte skader har faktisk sunket med 15 % over de siste 20 år.
 • Isbjørnstammen har vokst betydelig etter at dyrene ble fredet
 • Havet i nord har blitt svakt varmere.
 • Landfaste havnivåmålere viser at havnivåstigningen ikke har tiltatt etter 1900.
 • Jordens grønne areal har økt med 2 x USA sitt areal.

Når Klimarealistene og forfatteren Gregory Wrightstone plukket deres brev til Ordførerne i filler og påpekte deres løgner og konspirasjonsteorier så har de faktisk skamvett nok til å komme med en ny versjon av sitt tilsvar, hvor de har fjernet de verste løgner. Men det meget suspekte er at Romerikets blad har oppdatert artikkelen deres til ny versjon uten å informere leserne om det. Svindel i system kalles slik «journalistikk».

For å konkludere så er det bare trist å observere at politikere er så kunnskapsløse og indoktrinerte at de faktisk opptrer som aktivister og opphøyer seg til et slags sannhetsministerium hvor de forsøker å kontrollere informasjonsflyten til landets ordførere.

Les også: Høyre ønsker å kneble ALLE landets ordførere til å ikke ta imot boken MOTVEKT!

Et samfunn som har kneblet en debatt og forhindrer motstemmer å slippe til er i realiteten og i praksis et totalitært samfunn. At høyre skulle synke ned i denne brune gjørmen av retorikk og handlemåte er vår tids symptom på at det er langt flere virus enn Kina-viruset som påvirker deres hjerner. Høyre-politikere både bruker og vil bruke mer penger på å senke planetens temperatur. Et godt klima er garantisten for velferd og blomstring av sivilisasjoner. Det viser all historie oss. Dette er kanskje også grunnen til at de vil fjerne historie fra undervisningen i skolene. Det komplette idiotiet er satt i system!

Trist!

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: