Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Kent Andersen i Demokratene går i strupen på Bjørn Samset: «Du er en løgner»

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er en tydelig kampklar Kent Andersen i Demokratene som går til frontalangrep på både IPCC sin siste klimarapport AR6 som kom ut den 9.8.2021 og samtidig kaller Bjørn Samset i Cicero for en løgner. Han gjentar dette flere ganger og utfordrer Samseth til offentlig debatt i TV2.

Det er i en video publisert på Klima Antiklimaks hvor Andersen går raskt gjennom alle de seks IPCC sine hovedrapporter fra AR1 i 1990 til nå AR6. Han sammenligner rapporten med Johannes åpenbaring og apokalypsen. Han starter med at klimaindustrien har rapportert og ropt klimakrise i over 30 år og tatt feil hele tiden.

AR1 – Utskjelt av politikere

Den første rapporten AR1 ble veldig utskjelt av politikerne og lite omtale i media for da var det forskerne som styrte det meste av innholdet og det var stort sett vitenskapelig korrekt.

AR2 – Politikerne overtar. Modeller og Scenarier

Den andre rapporten AR2 kom i 1996. Der tok politikerne farvel til vitenskapen og rapporten ble politisk styrt. Den viktigste forskjellen var at nå kunne man skjelne mellom de naturlige og menneskeskapte klimaendringer i en klimamodell. Heretter skulle alt handle om hvordan Europas største spåkjærring – IPCC – skulle lage scenarier for framtiden basert på datamodeller og ikke virkeligheten.

Les også: Une Bastholm og Lan Marie Berg lyver om nedbør og skogbranner!

AR3 – Hockey-kølle svindelen

I 2001 kom IPCC med sin tredje rapport AR3. Det var denne som eksploderte internasjonalt i alle medier med Michael Mann sin nå avslørte svindel: Den berømte Hockey-kølle grafen. Det var en graf som viste at temperaturen lå stabilt i 1000-vis av år for deretter å stige raskt opp i vårt århundre.

Michael Mann sin berømte Hockey-Stick fra IPCC AR3 som nå er fjernet pga. svindel.

Svindelen bestod i statistikk som koblet en rekke ulike datasett sammen hvor data som ikke passet det inntrykket man ville skape ble regelrett utelatt. Mann nektet i ettertid en offentlig utlevering og gjennomgang av sine data og påsto etter hvert at hunden hans hadde spist dem. Ikke ulikt en viss Hillary Clinton sine data-trøbbel i senere tid. IPCC har senere trukket ut denne kurven og tidenes «brå» oppvarming var dermed ute av spillet.

AR4 – Kritisert for manglende oppvarming

Seks år senere i 2007 kom den fjerde rapporten AR4. Denne fikk sterk kritikk fordi den «utelot» den tydelige oppvarmingens trenden etter 90 tallet, man hadde sett siden 1970 tallet fram 90 tallet. Her var det altså en klar utflating eller Hiatus som de kalte det etter 1990.

AR5 – Pausen i global oppvarming er et faktum, heretter klimaendringer

I den femte hovedrapporten AR5 som kom i 2014 erkjente man denne Hiatus eller pausen i global oppvarming. Det var også da Norges eneste Nobels prisvinner i Fysikk – Ivar Giever, som forøvrig er medlem av Klimarealistenes vitenskapelige råd – møtte Bjørn Samset i Cicero i et debattprogram i TV2, hvor Samset måtte innrømme at det finnes ingen global oppvarming som gir oss krise. (Det var nå man for alvor byttet ut begrepet global oppvarming med klimaendringer. -red.anm.)

Hiatus global temperature
Hiatus eller pausen i den globale oppvarmingen siden 1990 er reell og også rapportert av IPCC

Etter det TV2 programmet har Cicero gått tilbake på sine uttalelser og påstår nå at det er en voldsom global oppvarming. Det er nå Kent Andersen for første gang går til frontalangrep på Bjørn Samset og kaller han en løgner. Han jobber for klimaindustrien som tjener penger på å skremme livskiten ut av barna dine.

Han oppfordrer Samset gjentagende ganger til debatt i TV hvis han tør. Men det tør du ikke sier Andersen fordi du vet jeg har rett.

Les også: Husker dere «klimakatastrofen» med alle skogbranner i fjor? Det var en løgn!

Tropiske stormer og orkaner har nedadgående trend

AR5 dementerte tidligere utsagn om ekstremvær og viste en faktisk nedadgående eller stabil trend i antall og styrke på globale værhendelser til stor skuffelse for de grønne politikerne. De forholder seg ikke til vitenskapen i rapporten men den politiske delen som heter «Summary for Politicians» som fortalte noe helt annet.

Ekstremvær globalt viste en stabil eller nedadgående trend i AR5

AR6 – Makt, penger og prestige

Andersen fortsetter med å fortelle agenda til MDG og de andre såkalte grønne er makt, penger og prestige. Klimahysteriet handler altså kun om disse tre faktorer og gjentar: Makt, penger og prestige.

Politikerne fortsetter å selge inn denne politisk vedtatte løgnen med hjelp av NRK, TV2, Aftenposten og VG som messer om katastrofer nesten hver eneste dag om dette. De lyver så det renner av dem.

Der finnes ikke noe konsensus heller påpeker Andersen. Dette er nok en løgn før han slipper den første bomben:

«Det var i sin tid konsensus om at lobotomi var en veldig god ide. Det var det ikke, men det er mye som tyder på at det fortsatt pågår inne på Stortinget»

Les også: The REAL climate crisis is the planet COOLING DOWN

IPCC er korrekt i mye av de tekniske deler

IPCC forteller faktisk ganske mye sant og korrekt for den som faktisk gidder å lete seg fram til å lese de tekniske deler langt bak i rapportene. Derfor finnes det mange som ikke engang tror på når du refererer fra disse deler av IPCC. I oppsummeringen som står i «Summary for policymakers» som er laget av politikere og for politikere, nevnes ikke slike ting overhodet.

Normale værhendelser blir i dag rapportert av media som bevis på klimaendringer. Dette stoffet selger og skremmer vettet av folk. Media er ikke kritisk lenger og de løper politikernes ærend slik at de kan gjennomføre det store grønne skiftet som i realiteten er en totalitær strategi.

Mot slutten blir Andersen litt oppgitt og spekulerer på hvordan vi kan stoppe dette massehysteriet eller hekseprosessene med troen på at CO2 avlat skal kunne redde planeten. Når det kommer til klimahysteri så har de absolutt ingen bremser.

Fysisk umulig og utopia

FN som ønsker sine bærekraftsmål der alle skal få mat, rent vann osv. vil altså frata verden den energikilden som produserer hver eneste økologiske tomat. Det er fysisk umulig å erstatte den fossilbaserte energien med fornybar energi. De som påstår dette er løgnere, svindlere, analfabeter og totalt uten realfaglig forståelse.

Mennesker som ikke kan reparere en moped fra 50-tallet eller en brødrister engang, er de som forteller deg hvordan vi skal utforme fremtidens teknologi. Disse menneskene er en trussel mot samfunnet er vil ødelegge vår økonomi og samferdsel, sier Kent Andersen.

Demokratene vil fjerne ALL klimatilpasning

Engasjert tordner Andersen og fortsetter: Demokratene er det eneste partiet i Norge som kan endre dette og få Norge ut av Parisavtalen. Demokratene skal stanse alle vindkraftprosjekter, annullere CO2 laging, stanse elektrifiseringen av sokkelen og kutte alle strømkabler til utlandet og alle klimatiltak skal annulleres. Han vet hvor forbanna folk er på klimavåset og advarer om at da nytter det ikke å stemme på hverken Høyre, AP, SV, MDG, SP, V, KrF eller Rødt. Da får du akkurat samme møkkapolitikk videre.

Les også: Ny IPCC -rapport gir lite objektivt grunnlag for politikkutforming

Du er under angrep av globalistiske politikerne i Norge og løsningen er Demokratene eller røkla, sier han før han slipper den andre store bomben:

Bjørn Samset, du er en LØGNER

Samset, jeg har kalt deg en løgner! Kan ikke du ringe TV2 og arrangere en debatt med meg? For du liker vel ikke å bli kalt en løgner av en politiker som er nestleder i et parti? Men jeg kaller deg en løgner fordi det er du!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube