Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Une Bastholm og Lan Marie Berg lyver om nedbør og skogbranner!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Ingen værhendelse, død og lidelse er for liten til ikke å bli utnyttet av disse regelrette løgnere, populister og spredere av falsk informasjon om vær og klima. Påstandene fra MDG er så absurde og ekstreme at man får nesten magesår av mindre.

Løgnen om økende branner i USA har tidligere blitt grundig tilbakevist i denne artikkelen: Husker dere “klimakatastrofen” med alle skogbranner i fjor? Det var en løgn!

Dagens «klimaeksperter» påstår nå at økt nedbør er et resultat av global oppvarming. Argumentet er at varmere luft er i stand til å holde på mer vanndamp enn kaldere luft. Den påstanden er isolert sett korrekt men det betyr selvsagt ikke at vi får mer nedbør av den grunn, for det er ved lavere temperaturer at vannet kondenseres og felles ut som bla. regn. Som nevnt vil høyere temperatur «holde på» mer vanndamp og ikke felle det ut.

Nedbøren i Tyskland ekstrem? CO2 avgifter fikser det!

De nylige nedbørsmengder i Tyskland fremheves som ekstreme og er her brukt som kyniske eksempler av både Bastholm og Berg som propaganda på at økt global temperatur medfører mer nedbør og oversvømmelser. Vi må derfor selvsagt betale dem mer avlat i form av CO2 avgifter og skatter for å finansiere deres grandiose planer om å berge verden.

Les også: “The next 30 years will be Cold,” says Climate Scientist Dr. Willie Soon

Men la oss nå sjekke påstanden om at de fikk ekstremt mye nedbør i Tyskland. Det er rapportert ca. 180mm nedbør i løpet av 72 timer og 153mm på 24 timer. Det høres mye ut men la oss se hva andre områder har opplevd tidligere. I Fussen i Tyskland kom der i den 25.2.1920 ca. 126 mm på 8 minutter. Dette skjedde i en periode med den kaldeste temperaturen på jorden i følge NASA. På veggen på et kirkebygg er denne hendelsen markert med et flom-merke og er da det nederste merket. Går vi tilbake til 1501 var flomme nesten 3 meter høyere.

De virkelige store nedbørsmengder skjedde altså i en tid og periode da den globale temperaturen var langt lavere og mens solaktiviteten var svak i maunder minimum, noe som igjen førte til bølgete jet-strømmer akkurat som vi opplever nå med lavere solaktivitet.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Dødligste oversvømmelser

For 44 år siden i USA intråtte den dødligste nedbøren og oversvømmelsene i Colorado. Der kom det ned 305 mm nedbør i løpet av noen få timer. Dette førte til massive oversvømmelser som drepte over 100 mennesker. Samtidig på andre siden av verden opplever Pakistan tidenes oversvømmelser som påvirker mer enn 1,7 millioner mennesker og USA setter inn nødhjelp. I England derimot hadde de den varmeste og tørreste sommer i deres registrerte historie.

CIA rapporterte at den globale nedkjølingen kunne medføre politisk ustabilitet og opprør som følge av at matproduksjon over hele verden stagnerer og blir ødelagt.

Les også: The REAL climate crisis is the planet COOLING DOWN

Så her ser vi at den ekstreme nedbøren og oversvømmelsene ble da forklart med den globale nedkjølingen og ikke oppvarming slik som nå. I 1977 var Alaska varmere enn Florida som hadde snøstormer på den tiden. National Geographic beskrev hendelsene som året da været gikk amok. Biler i New York ble fullstendig begravd av snø, samtidig som det advares mot tørkekatastrofer i California. Noen måneder senere ble California og Arizona oversømmet.

Alle disse værhendelser i 1977 ble forklart med den svake og vinglete jetstrømmen på grunn av global nedkjøling. Men nå i dag forteller «klimaforskere» at vinglete jetstrømmer og neste like ille vær skyldes den svake jetstrømmen på grunn av global oppvarming. Man finner altså opp den forklaringen som passer narrativet best.

Duskregnet i Tyskland i sommer

Tidenes verste tørke i USA skjedde i 1934 hvor de også satte tidenes ennå ubeseirede varmerekord. Året etter i mai 1935 satte de tidenes kulderekord for mai i hele forrige århundre.

Når man så ser på det lille duskregnet som falt i Tyskland denne sommeren og sammenligner dette med for eksempel 1574mm nedbør på fire dager i 1902 vs 180 på tre dager i Tyskland. Dette er altså 1,5 meter med regn!

Eller for eksempel 1092mm nedbør på 24 timer vs 153mm i Tyskland. Igjen, vi snakker om 1 meter regn på 24 timer.

Så dere ser kanskje nå kjære lesere at MDG med Une Bastholm og Lan M. Berg ikke bare lyver de sprer fake news. I beste fall er de bare offer for klimaindustriens propaganda og er således deres hjelpeløse medhjelpere.

Vi snakker altså om 1 meter regn på 24 timer

All denne fakta informasjonen er offentlig tilgjengelig og er satt sammen av Miljøverneren, Læreren, Geologen og Elektrisk ingeniør Tony Heller som driver bloggen RealClimateScience.com

Les også: NTB slår kontra: Det er ingen tvil! Menneskeskapte klimaendringer finnes ikke!

Varmere temperatur gir mindre nedbør

Analyser av sammenhengen mellom nedbør og temperatur viser det motsatte av hva klima-jukse industrien forsøker å fortelle deg. Varmere temperatur gir mindre nedbør, mens kaldere temperatur gir mer nedbør.

Grafen til høyre som er basert på temperatur- og nedbørsdata fra 1895 til 2021 fra alle US Historical Climatology Network Stations, viser nettopp dette.

Vi gjentar det her så det faktisk synker inn: Varmere temperatur gir mindre nedbør, mens kaldere temperatur gir mer nedbør.

Nedbør vs temperatur i USA perioden 1895-2021

I India i 1935 hadde de 51,1 varmegrader i tidenes værste varmebølge og 46 varmegrader var helt vanlig over store områder. I 2019 forteller New York Times at 50,1 grader i India skyldes global oppvarming. Det er altså en -1- grad kaldere i 2019 enn i 1935. Ser dere logikken? Ser dere mønsteret?

Økt nedbør betyr kaldere klima

Der har altså vært langt større oversvømmelser og større temperatursvingninger tidligere når det var kaldere. Dette skyldes altså at de nevnte jetstrømmer og nedbøren kommer sterkere og kraftigere når den varme luften kjøles ned under perioder med global nedkjøling. Med andre ord motsatt av hva de hevder i dag.

Varm luft holder på mer fukt men slipper det ut først når den kjøles ned. Derfor er nedbør ofte assosiert med kuldefronter. Alaska er den 2. våteste staten i USA og er samtidig den kaldeste. Der finnes ingen kobling mellom global oppvarming og ekstreme nedbørsmengder, men der finnes en motsatt link. Der finnes også en link mellom de klima-religiøse sin propaganda og overtro!

Se filmen fra Tony Heller her

Tony Heller er selvsagt også gjentatte ganger kastet ut fra YouTube under påstand om feilaktig informasjon. Han har hver eneste gang bedt om dokumentasjon og tilsvar men som vanlig får han ikke svar. Derfor er også han flyttet over på Rumble:

Oppdatering 5. august:

Climate Discussion Nexus CDN har også dokumentert jukset med rapporteringen av flommene i Tyskland. De konkluderer også med at det er nedkjøling som skaper store flommer.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

MDG bruker små værhendelser som skremsel for CO2 avgifter

Les også: Bellona vil knuse Klimarealistene! En trussel mot vitenskapen og ytringsfriheten!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube