Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Kr. 600.000,- i strømregning!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

En vanlig enebolig ligger om lag på et forbruk på 20.000 kWh med strøm pr. år. Skulle vi fått England sin pris på strøm som nå ligger på kr. 30 pr. kWh ville dette bety en utgift på kr. 600.000,- i kostnader for strømmen. Dette inkluderer da både oppvarming, varmtvann og all annen forbruk.

Det er Europower Energi som melder om disse prisrekordene og priseksplosjonen i England. Analytikerne mener vi får helt ville Norske priser når de åpner kablene til England for full drift. Vi har til nå bare fått en liten smaksprøve på hva som vil komme.

Klimapsykologene tok feil

Klimapsykologer på Stortinget og IPCC har lovet oss varmere, våtere og villere klima, mens realitetene slår dem nå i hodene som på spillemaskiner med pop-up klovner! Det er tørt, varmt og vindstille! Derfor står hele Europa bom stille uten strøm og prisene skyter i været. Ene og alene på grunn av idiotpolitikk utformet på grunn av et gråtende og sint barn i fra Sverige. Dette har bla. Kent Andersen i Demokratene og boken hans Klima Antiklimaks pratet om, både på inn og utpust.

Vi realister som ennå har strøm på batteriene i Casio kalkulatoren blir bare stående måpende å se på det grønne hysteriet som nå utspiller seg med full kraft. Det eneste vi kan si nå til Terje Søviknes og resten av Stortinget er «Hva sa vi?» Så kom ikke å si at du ikke ble advart når du nå har stemt fram en regjering som er enda mer klimahysterisk enn den blårøde som vi har hatt i 8 år nå.

The great Reset: Elektroniske penger vil kollapse

Dersom du ennå ikke har skaffet deg en gassovn så kan det snart være for sent å sikre din enebolig alternativ energi. Det er allerede billigere å varme boligen med gass kontra strøm. Strutsepolitikken de har kjørt i mange år har vært å forby de fleste alternative energikilder og nå står du altså der med «skjegget i postkassa» som man sier. De aller fleste har nå kun strøm som energikilde og den vil med slike strømpriser tømme bankkontoen din raskere enn en ladetiden på el-bilen din.

Når strømmen blir så dyr som det er i England, med priser opp mot kr. 30,- pr. kWh så vil IT-selskaper og banker som har store datasentraler som sluker strøm tape enormt med penger. Strømutgiftene spiser direkte opp på bunnlinjen til alle IT og industriselskaper. Har store aktører inngått fastprisavtaler så er det produsenten som går konkurs og de er da like langt. Konkurser som følge av dette har allerede skjedd i England.

Vi kommer snart inn i en energikrise som vi aldri har sett maken til og da vil det elektroniske pengemarkedet kollapse totalt. Muligens er det dette som er det virkelige «Great Reset» som alle snakker om. EU og politikernes drøm om en styrt planøkonomi vil som alltid i historien kollapse. Denne gangen vil kollapsen bli rask, hard og brutal.

Samfunnet kollapser

Et samfunn som til de grader er avhengig av energi slik som vårt vestlige kan få kollapsen raskere og mer brutal enn de tidligere store sivilisasjoners kollapser. Energimangelen vil nå i første omgang føre til ambulerende strømutkoblinger og rasjoneringer. Der vil ganske snart bli enorme opprør på grunn av energikostnadene og påfølgende kollaps av alle samfunnsstrukturer.

Innføringen av en kommunistisk inspirert planøkonomi som i realiteten det grønne skiftet er, viser seg nå i full blomst. Kollapsen kommer like fort eller fortere enn i Venezuela. Fallhøyden vår er enda høyere og vil bli mer brutal på grunn av vår enorme avhengighet av energi.

Jeg er ikke optimist på vegne av vår nye grønne klimahysteriske regjering!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Ta aksjon for klimakampen!

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!