Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Titanic’s ravende gale fyrbøtere og God Jul?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Dette blir nok siste innlegg før Jul og jeg er ikke lystig til sinns. Etter å ha kjempet i årevis mot emokratiet og godhetstyranniet hvor våre politikere har importert tusenvis av lykkejegere fra hele verdens land vi har null -0- kulturelle relasjoner til samt en pandemi- og strømkrise ute av kontroll, er jeg i ferd med å miste håpet for framtiden totalt.

Med store visjoner om den multikulturelle staten skulle fremmede kulturer ikke bare tres ned over hodene på oss, men både forfordeles og prioriteres. Med omvendt rasisme ble plutselig nordmenn dekksgutter og annenrangs borgere på skrubben om du motsa herrefolket, mens hus, bil, førerkort og full opptjening i folketrygden skjedde på grensen for våre nye landsmenn som ble båret inn på gullstol.

Selv kost og losji i fengsel var for luksusopphold å regne og en attraktiv løsning om lovlig opphold ikke ble innvilget. En hel industri av emigrasjon ble skapt på no time av innovative menneskesmuglere i samarbeid med NGO redningsbåter i Middelhavet som opererte i den mørkeste gråsone i lovverket.

Sverige tjener som et skrekkens advarsel om hvor galt det kan gå og den hvite flukten er nå i gang. Selv nå vil de ikke innrømme sin feilslåtte politikk men fortsetter som før og dytter mer penger etter gamle som forsvinner like fort og mystisk som bistandspenger i Somalia.

Titanic skyter fart

Med et utømmelig oljefond har politikerne lempet penger om seg som fyrbøterne på Titanic skuflet kull for å sette rekord over Atlanteren. De har finansiert alle slags emokratiske tiltak over hele verden og i den fjerneste avkrok gjennom bistandsprosjekter, som i realiteten kun har smurt nessekonger og bekjente i bistands-miljøene med partiboka i orden. Til og med supermakten Kina har mottatt svimlende 3,4 milliarder i bistand. Kina!!!

Les også: 3,4 milliarder i «bistand» til Kina

Ikke nok med at de med høyere moralske verdier enn oss vanlige folk er i ferd med å tømme velferden vår på andre kulturer. Nei de skal nå også fikse jordklodens temperatur som de mener er i ulage etter å ha styrt seg selv i ca. 4,5 milliarder år med både langt høyere og lavere temperaturer. De har gått til angrep på den ene inntektskilden vår som har kunnet finansiere deres usedvanlige moralske evner: Fossile energier.

I over 30 år – etter hylekoret om den nye istiden – har de skreket at jorden brenner og vi har bare noen få år på oss å snu. Vi har egentlig ikke brydd oss så mye om dette for selv om det var mine og dine penger de strødde om seg, så ble ikke vi påvirket så mye. Dagene og livet gikk i sitt vanlige tempo og vi var ikke alt for berørte, selv om å kritisere Islam ble islamofob og halal samtidig som ei frustrert bestemor ble pælmet i fengsel. Nye penger rant stadig inn på kontoen så alle fikk holde på.

Logikken er kortsluttet og ingen holder roret

Og holde på gjorde de. Fyrbøterne så at deres evner og innsats ga fart på skuten så de økte innsatsen og tempoet. De skuffet penger etter forskning og forskere som fortalte det de ville høre, og med nok en etisk forhøyet moral satte de seg hårete mål om å berge planeten. Kullet de både var avhengig av og som de skuffet om seg som gale fyrbøtere var plutselig djevelens verk.

De som våget å antyde: Jammen det er jo det dere skuffer i fyrkjelen for å holde skipet i drift dere nå vil nedlegge, fikk både idiotstempel og ble fornekter av deres moral. De ble så fokusert på å øke tempoet at de alle som en forlot sine poster og gikk ned i fyrrommet til sine forpliktelser for det internasjonale skipet.

De skuffet kull som gale for å få opp tempoet men ingen var på post i styrhuset. Kun en enslig vakt på utkikken skrek seg hes for døve ører. De som var oppe på dekk og kunne observere verden rund seg så hvor det bar.

Nede i fyrrommet hadde de global oppvarming og var vettskremte av varmen som utviklet seg av deres egen innsats. Oppe på dekk ble det kjøligere og faretruende isfjell nærmet seg i raskt tempo.

De totalt frakoblede og spinne pine gale fyrbøterne

Slik vil jeg egentlig beskrive verden i dag, hvor skipet går for full maskin mot isfjellet og sin ubønnhørlige skjebne på havets bunn. Politikerne har forlatt sine oppgaver og er blitt fyrbøtere med klimafeber på hjernen mens de skuffer kull som gale til Titanic for å øke tempoet til det grønne skiftet.

Når så kullbingen begynner å tømmes i raskt tempo begynner fyrbøterne snart å krangle seg imellom hvilken fyrkjele som er den viktigste og som må ha mest kull. Den selvpåførte energikrisen de har styrt oss inn i vil forsterkes når andre land som har overflod av energi i form av gass og kull, slik som Russland struper sin tilgang til Europa. De sikrer sine egne.

Virus i fyrrommet

Oppå alt dette får vi pandemien med nedstengninger, oppsigelser, konkurser, tragedier og en umåtelig ukjent andel psykologiske negative effekter for landet og hele verden. En pandemi som til alt overmål kan vise seg å være menneskeskapt, og hvor bare denne antydningen kan få deg blokkert, utkastet og idiotforklart -igjen- av de samme fyrbøterne med hetetokter og et annet virus på hjernen.

Tiltak som koster skjorta i tillegg til alle andre høyetiske ting de har kastet penger på begynner nå å tære på reservene og folket. Det begynner å gå opp for de fleste det som er innlysende for folket på dekket. Fyrbøterne har ikke peiling og de har null kontroll på skuta.

Energikrisen og virusutbruddet i fyrrommet er nå et faktum og selv folket i de bekvemme lugarene begynner å våkne av at lampene blinker faretruende og lurer på hva som skjer. Det var jo ikke dette de bestilte når de skulle få nytt mannskap.

Men som kvakksalvere og Ponzi-scam bedragere vet, så må de holde pyramidespillet i gang med stadig friske penger samtidig som de kaster smuler til folket så det blir stille en stakket stund til.

Ikke optimistisk

Når jeg ser verden i dag og alle problemene politikerne har greid å rote folket opp i, så er jeg ikke optimist. De folkene som er nede i fyrrommet i dag har fått hjernene sine kokt av deres eget ekkokammer og de er frikoblet fra virkeligheten som folket på dekk ser. Vi er kanskje bare måneder, maksimalt 1-2 år unna total frontkollisjon og det globale havariet er et faktum.

Den globale finanskrisen vi nå står overfor er helt skjult eller dekket under pandemien og alle pengene som nå raser ut i et galopperende tempo. Vi får først en kollaps i energien, deretter faller teknologien, transportnæringen og all handel kollapser. Krisen blir total og global!

Tusen takk til dere velmenende emosjonelle politikere eller skal vi si det som det er: Ravende gale fyrbøtere!

God Jul ?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube