Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Nye data knuser klimamodellene og nesten alt av vår nåværende forståelse av klima.

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Nye data fra moderne ballongsonder forteller en helt annen historie nå i dag om atmosfæren enn hva den tradisjonelle forklaringen har vært og som klimamodellene er basert på. Dette banebrytende og fagfellevurderte arbeidet av PhD Michael Connolly, forteller at alle klimamodeller må tilbake til «tegnebordet» og omprogrammeres for å ta hensyn til denne forskningen. Dagens teorier stemmer rett og slett ikke!

Ballongsonder er værballonger som sendes opp fra faste posisjoner med instrumenter hengende under seg som måler en rekke parametere hvert sekund mens de stiger opp. De kan oppnå en høyde på om lag 35 km og har da kommet forbi Tropopausen og godt inn i Stratosfæren. I denne høyden er 99% av atmosfærens luftmasser under ballongen.

De nye dataene forteller en helt annen historie om atmosfæren enn hva man tidligere trodde basert på gamle og ganske sparsomme data og teorier. Avvikene de har funnet er så store at hele forklaringsmodellen innen klima må i realiteten forkastes og nye forklaringsmodeller må komme opp som passer samtlige av de nye data de har. Michael Connolly og co. sin forskning og data er fagfellevurdert og publisert så der er ingen tvil om selve funnene de har gjort.

Dagens klimamodeller er basert på celler som ikke eksisterer

Den gamle fortellingen om jordens klima er basert på sirkuleringsmodeller med tre klimaceller på den nordlige halvkule og tilsvarende tre på den sørlige. Disse kalles ved ekvator for Hadley cell, ved middels breddegrader for Ferrel cell og Polar cell mot de polare områdene. Dette er omfattende beskrevet på Wikipedia og i de fleste lærebøker om klima.

Figur fra Wikipedia forklarer et klimasystem som ikke eksisterer.

De nye data strider altså i mot hele denne forklaringsmodellen og derved alt som klimamodellene er basert på. Disse celle-systemene eksisterer altså ikke i følge de nye data.

Der eksisterer i dag en rekke fagfellevurderte publikasjoner som via modeller forklarer i detalj hvordan dagens teorier om cellene oppfører seg fra dag til dag og gjennom årene. Felles for alle disse publikasjoner er at de beskriver ting som ikke eksisterer i virkeligheten. De har i realiteten «forsket» på enhjørninger.

De nye data viser altså at celle-systemene ikke finnes, og at atmosfæren i stedet virker som en gigantisk pendel. Vinden går i alle atmosfærelagene høyere enn fjelltoppene i en retning, for så å snu etter en tid (noen dager/uker) og går deretter i motsatt retning. Hvorfor det er slik har de ingen forklaring på, da de foreløpig kun har studert dataene som viser at det er slik.

Hva betyr dette i praksis?

Dette betyr at eksisterende klimamodeller som blant annet er basert på hypotesen om klima-celler slik som beskrevet på bla. Wikipedia må forkastes og nye modeller som forholder seg til virkelighetens data må skapes. Alle beregninger og simuleringer basert på den gamle teorien må altså forkastes.

Denne banebrytende forskningen er gjort med data fra NOAA og er tilgjengelig for alle som vil etterprøve deres funn.

Se hele intervjuet av PhD Michael Connolly på Tom Nelson sin video-podcast hvor han forklarer de nye funnene i detalj her:

Kilder:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube