Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Klimarealistenes «redaktør» kaller Fakta360 for konspi-blogg

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Som tidligere medlem og tett partner av Klimarealistene i samarbeid med min gode venn, deres nå avdøde og tidligere styreleder Morten Jødal, er det trist å se arrogansen og enkeltpersoners personlige agenda nå utspille seg på deres platform. Man forventet at deres blogg skulle holde en høyere standard enn slik skittkasting.

Både Document, Derimot og Fakta360 omtales som «ymse andre aktører«, underforstått useriøse av klimarealistene. Fakta360 får i tillegg en spesialbehandling av deres antagelig forsmådde «redaktør» Geir Aaslid som i forbindelse med Faktisk.no sin undersøkelse av klimapåstander fra flere aktører, skriver:

«Faktasjekken deres skal være en samlet faktasjekk av Klimarealistene og ymse andre aktører, hvorav enkelte sprer like mye oppspinn som det Faktisk gjør. Eksempelvis er påstanden fra konspi-bloggen Fakta360 om at «CO2 har null effekt på klima» så absurd at den kan likestilles med Klimapolitikeres påstand om at bare menneskets CO2 styrer klima.»

Aaslid unnlater elegant å skrive at Faktisk.no sin undersøkelse er kommet i stand på grunn av Fakta360.no sin artikkel som er delt over 3000 ganger på sosiale medier. Den heter: Beskjed til ungdommen: Vi har ingen klimakrise…

I mitt tilsvar til Faktisk.no og i mange andre artikler har jeg vist til forskning som totalt utelukker CO2 sin påvirkning på klima, eller at påvirkningen er så liten at den i alle praktisk henseende kan kalles «Null effekt på klima». Derfor kalte jeg Faktisk.no sin påstand om at dette er feil, for semantisk klovneri.

Om man pisser i havet så har man teknisk sett økt temperaturen, men i all praktisk henseende er effekten null. Slik er det med CO2 også.

At Klimarealistenes såkalte «redaktør» Geir Aaslid, som er politiker i et parti som til alt overmål kaller seg Piratpartiet??, omtaler Fakta360 og de andre nettstedene for «ymse aktører», kan ikke oppfattes på noen annen måte enn en forlengelse av hans egen personlige arrogante agenda, understøttet av det faktum at jeg er blitt blokkert av han på facebook gruppen deres «Klimarealistene på facebook».

Klimarealistenes «redaktør» utfører derfor i realiteten samme taktikk som Faktisk.no når han unnlater å nevne årsakssammenhengene og bakgrunn for saken. Han bedriver sensurering og de-platforming av Fakta360 samtidig som han forsøker å fremstille seg selv som seriøs. Når han så henviser til egen konsensus om CO2 sin påvirkning på klima, har han trådt langt utenfor vitenskapens arena og befinner seg på Faktisk.no sin banehalvdel med fremheving av autoriteter og konsensus som argument.

Jeg ville anbefale styret i Klimarealistene å få på plass personer som kan samarbeide med alle aktører om den viktige klimasaken og ikke ensporede, ensidige ego trippende personer som slenger dritt på alle andre som tar opp kampen mot historiens største konspirasjonsteori om at CO2 styrer klimaet!

Blant våre motstandere er både Klimarealistene, Document, Derimot og Fakta360 ikke annet enn store blogger for konspirasjonsteorier.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube