Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

«Klimaidioter på stortinget»

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg la ut et bilde på facebook gruppen «Husbygging, oppussing og interiør» med følgende kommentar: «Å senke temperaturen til 3 grader i rom man ikke bruker, for å spare strøm, er kanskje ikke så lurt! 🙂«

Dette ble snappet opp av Telemarksavisa TA og de laget en artikkel om saken som du kan finne her. Jeg gjengir derfor artikkelen her for dere som ikke har abonnement på TA.

KRAGERØ: Einar R. Bordewich bestemte seg for å gjøre et eksperiment. Han stengte av øverste etasje i eneboligen for å se utslaget på strømregningen. Men etter en uke måtte han åpne etasjen igjen, det ble for kaldt.

I en uke var den øverste etasjen i eneboligen til Einar R. Bordewich stengt av. Einar sier til TA at han også isolerte døren til etasjen og lot et vindu stå åpent for lufting.

Les også: Fyring med gassovn er nå billigere enn strøm!

– Jeg ville se om det ville gjøre et utslag på strømregningen. Men det ble for kaldt og etter en uke måtte jeg åpne etasjen opp igjen og sette på varmen, forteller Bordewich og legger til at etasjen ble åpnet opp for to dager siden.

– Resultatet av eksperimentet kan man se på bildet. Rommet holdt tre grader, forteller Bordewich som bor i eneboligen med konen og to barn på sju og åtte år.

– Barna spurte om jeg ikke skulle åpne etasjen, for de ville opp og leke, ler Bordewich og legger til at den øverste etasjen ellers er i lite bruk. Den blir stort sett brukt som kontor, sier han.

– Måtte prøve dette

Bordewich tilføyer at eksperimentet gjorde utslag på strømforbruket. Men hva strømregningen vil bli på nå, må han bare vente på.

– Nå har vi akkurat åpent opp etasjen igjen, så nå vil strømforbruket gå opp igjen, mener han og tilføyer at døren ikke ble ødelagt.

– Men det er en gammel dør som var ødelagt fra før, så den er uansett moden for utskiftning. Alle vinduskarmene i den øverste etasjen var frosne, det lå is på innsiden av vinduene, sier Bordewich som nå venter i spenning på strømregningen.

Les også: Dette er årsaken til klimaendringene!

– Jeg måtte prøve dette, man finner jo ikke ut av noe om man ikke prøver. Jeg ville se om det var mulig, men i dette tilfellet gikk det ikke. Kanskje det vil fungere i mer nyere hus, undrer han og understreker at man ikke finner ut slikt om man ikke gjør et eksperiment.

– Bruk bildet som skrekk og advarsel om at dette kan skje om man prøver noe lignende, sier Bordewich og tilføyer videre at han er forbannet på det han kaller klimaidioter på Stortinget.

– Det er de som er årsaken til strømsituasjonen vi er i nå. Dette er en direkte konsekvens av det grønne skiftet, mener Bordewich som selv er politiker for Demokratene.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube