Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Dette er årsaken til klimaendringene!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

IPCC og Climate Change alarmistene får seg en midt på trynet!

Flere peer reviewed artikler gir nå klimahysterikerne en rett høyre så de deiser i bakken for full kraft. De viktigste momentene IPCC benytter i sine rapporter er enten ikke eksisterende eller viser seg å bli styrt av solen.

Det er velkjent at El Nino / La Nina (ENSO) er modulert av solen men det har til nå blitt betraktet som et lokalt fenomen. Denne er tidligere antatt knyttet sammen med East Asian Winter Monsoon (EAWM) som modulator for denne, men der har vært store avvik som til nå ikke kunne forklares.

Les også: Massiv økning av sjøis i Antarktis. Media helt stille! Skjønner du svindelen nå?

Det er et etablert faktum at det er solen som styrer variasjonene av ENSO og derigjennom styres verdens tørkeperioder, regnperioder med flommer, hetebølger og kuldebølger. Dette skjedde blant annet i 1998 og i 2016 som hadde den sterkeste El Nino i den registrerte historien. Men koblingene er til nå ikke funnet.

Man har tidligere kun antatt at ENSO styrer EAWM men har ikke kunne fastslå dette på grunn av en rekke irregulære forhold som man tidligere ikke har hatt forklaringer på. Det er spesielt Pacific decadal oscillation (PDO) og Atlantic multidecadal oscillation (AMO) som har skapt trøbbel for forholdet.

Det blir i de nye undersøkelsene fastslått at det ER ENSO som regulerer også EAWM gjennom det de kaller ENSO-EAWM Relationship (EER). Dette forholdet i EER moduleres av både PDO og AMO gjennom ulike aspekter over flere 10-årlige sykluser. Derved faller brikkene å plass for også tidligere undersøkelser som kun har betraktet EAWM som lokale fenomener.

Punch 1: Det er Solen!

De har med andre ord funnet fram til de enorme sammenhenger for hva som styrer klima og klimavariasjonene over hele planeten. Sammenhengene er komplekse og variablene er mange og sprer seg utover i store tidsrom. Men konklusjonen er nådeløs: Det er Solen som styrer klima!

Solens påvirkning på alle disse naturlige fenomenene har aldri blitt hensyntatt av IPCC og eksisterer derfor ikke i deres modeller.

Punch 2: Hot spot finnes ikke!

Nye studier bekrefter nå det som blant annet klimarealisten Roy Spencer og hans team lenge har påvist. Den modellerte tropiske «hot-spot» som alle klimamodellene baserer seg på finnes ikke. Studiet forteller i realiteten at klimamodellene feiler og at CO2 ikke har noen effekt slik som IPCC påstår.

Les også: Klimahypotesen om CO2 er nå fullstendig falsifisert!

Punch 3: CO2 har ingen varmeeffekt, den kjøler!

Enda en studie bekrefter at CO2 har ingen varmeeffekt. Her konkluderer de med at til tross for kontinuerlig økt CO2 konsentrasjon i atmosfæren så er de langsiktige variasjoner i temperaturen kontrollert av Solen og geomagnetiske effekter derav. I tillegg viser teorier at CO2 har en kjølende effekt under solar-minimum som vi nå er på tur inn i.

Punch 4 og knockout: Geomagnetiske stormer og kosmiske stråler!

Troposfæren blir «massert» og tilført enorme mengder med energi som overhodet ikke er tenkt på av IPCC engang. Nok en studie ser på sensitiviteten i den øvre atmosfæren angående magnetiske effekter og partikkelstråling fra solen og verdensrommet. Dette er energitilførsel som antas å stå bak oppvarmingen av øvre del av troposfæren og ionosfæren. Når IPCC snakker om TSI (Total Solar Irradiation) så er disse energier ikke inkludert engang. Slikt er cherry-picking på høyt nivå.

Les også: Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Nedenfor ser du filmen som er kilden for denne artikkelen. Linker og forskningsrapportene er hentet fra filmen.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube