Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fakta360.no ble invitert til NRK Debatten hos Fredrik Solvang

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg hadde skrevet en artikkel om en av Jordan B. Peterson sine mange YouTube videoer om de gale og onde globalister som påfører oss energikriser, hungersnød, fattigdom, sykdommer og død under den påståtte moralske plikten av å berge planeten mot den oppdiktede klimakrisen.

Denne artikkelen (som du kan lese her) er i skrivende stund allerede delt over 1300 ganger på sosiale medier, og har tydeligvis vakt oppsikt hos NRK.

Jeg måtte dessverre skuffe både Solvang og kanskje også dere trofaste supportere, støttemedlemmer og lesere av fakta360, for med min sykdom kan jeg dessverre ikke stille opp. Jeg har aldri gått offentlig ut med dette før, men nå er kanskje rette anledningen.

Sykdommen

Uten å gå alt for mye i detaljer så kan jeg fortelle at jeg for snart to år siden fikk etter lange og mange sykehusopphold og utredninger bekreftet at jeg har en sjelden uhelbredelig kronisk blod-kreft sykdom som bla. gjør meg svært sliten og utsatt for infeksjoner, periodiske smertekramper og blødninger. Derfor har jeg en såkalt stående åpen direkte retur til akuttmottaket i Skien ved infeksjon. Sykdommen er nå i, og kan være livet ut i den kroniske fasen, men kan også slå over og bli akutt.

De som kjenner meg vet hvor reservert jeg har vært i det siste med å delta i sosiale arrangementer mm. så nå forstår dere alle muligens hvorfor. Til gjengjeld får jeg kanskje stille med stedfortreder i Debatten hos NRK som kan bli ikke mindre enn vår fylkesleder Torgny Lars Bakken, eller kanskje vår partileder i Demokratene Geir Ugland Jacobsen.

Norge er styrt av en frakoblet elite

Uansett er disse begge to glimrende representanter og også glødende opptatt av å avsløre det globalistiske overnasjonale og ødeleggende narrativet om at vi har en klimakrise som vi må løse.

Jeg tror grunntanken fra Fredrik Solvang var «fotfolkets» følelse med å bli styrt av en elite som er fullstendig frakoblet virkeligheten slik vi opplever det og ikke tjener Norges folk mer.

Jeg tror ikke ett eneste sekund at NRK vil fremstille oss som kjempere for folket på en positiv måte, men mer som konspiratoriske tullinger som ikke forstår politikernes gode hensikter. Jeg har ingen tro på at NRK har til hensikt å stille hverken meg, fakta360 eller Demokratene i noe godt lys. De har bevist sin politiske bias alt for ofte til det!

Men med Fredrik Solvang kan der kanskje være håp?

Om jeg kunne

Men om jeg hadde kunne stille så ville jeg fokusert på at absolutt alt hva NRK og politikerne forteller om deres klimanarrativ er feil – slik jeg har skrevet om her: De lyver om absolutt alt i klimasaken – og de 1000-vis av forskere som forteller en totalt annen historie enn det IPCC gjør.

Jeg ville fortalt om Bjørn Lomborg sin bok False Alarm som handler om den regelrette stupide prioriteringene til FN og derigjennom Norske myndigheter som kaster penger vekk på klimahysterisk symbolpolitikk og ikke løser verdens faktiske og reelle problemer som folk opplever NÅ!

Ville man virkelig mennesker det beste så skulle man brukt 5000 milliarder (tilsvarende EU sin vindmøllekostnader) på å fikse malaria som drepte om lag 630000 mennesker og skapte ca. 241 millioner kliniske tilfeller bare i 2020. Så kommer disse hyklerne i Norges regjering å forteller at de er så opptatte av framtidens barn i 2100 når de ikke engang er i stand til å løse det enkleste og mest alvorlige problemet vi har nå!

Deretter skulle man løst verdens største helseproblem som er energi til de aller fattigste ved å la de få tilgang til den billigste energien som finnes, enten det er kulldrevet, gassdrevet, oljedrevet eller atomkraftdrevet elektrisitet. Dette fjerner den største dødsårsak av alle i fattige land: Forgiftning ved koking av mat på åpen flamme innendørs!

Nei få de moralposerende globalistiske hyklerne, som tar råd fra ei Svensk emokratisk skole-dropout jente, vekk fra podiet! Få deretter inn politikere med minimum 10 års erfaring fra yrkeslivet som minimumskrav!

Avsluttende ord

Vi må aldri glemme at vi her i Norge lever antagelig i verdens beste demokrati og med verdens beste ytringsfrihet og verdens beste sosiale system med hensyn til sykehus, skole, velferd og mye annet. Dette var skapt av arbeidende folk med tanker for seg, sine og sitt lokale fellesskap og land. Grunntanken og holdningen til våre forfedre var: For folk og fedreland!

Årvåkenhet og påpasselighet for våre nasjonale ressurser, eiendommer og allmenne felleseie med dertil tilhørende bruksretter var viktige begreper og styrende prinsipper. Uten disse ville vi aldri hatt eiendomsretten til vannkraften, fisken og oljen.

I dag er dette totalt snudd på hodet av woke, globalistiske tullinger som selger både folk, fedreland, olje og vannkraft på børsen til internasjonale energiselskaper, overnasjonale eiendomsretter sammen med illusjonen om våre internasjonale forpliktelser.

Norge er blitt omgjort fra en selvstendig stolt nasjon med selvråderett til en vasallstat diktert av EU!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube