Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Torgny Lars Bakken utdyper om «konspirasjonen» fra NRK Debatten

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I diskusjonen på NRKs Debatten hos Fredrik Solvang var tema Russisk påvirkning på politiske miljøer i Norge og spesifikt det norske miljøet mot EØS avtalen.

Dette har satt sinnene i kok hos EØS motstanderne da de ble utpekt som en lettpåvirkelig gruppe for Russisk spionasje og manipulering fram mot valg.

Torgny Lars Bakken tok til ordet for at dette var et ikke-eksisterende problem og en et meget hypotetisk scenario når man snakker om fare for infiltrasjon og destabilisering av norsk politikk.

Han hevder er at overnasjonale organer som eksempelvis FN; herunder da de to store maktblokkene Sosialistinternasjonalen og Organisation of Islamic States allerede har infiltrert det politiske Norge, og da særlig førstnevnte av disse to. Og at både norsk UD og Brundtlandregjeringen bidro til at Stortinget og det politiske Norge ble sterkt korrumpert i kjølvannet av Kairoavtalen i 1991.

Han skriver i en epost til Fakta360 også at:

I tillegg mener jeg det er en reell fare for både infiltrasjon og korrumpering fra World Economic Forum og de fordelskapitalister som det politiske Norge forholder seg aktivt til som aktører i et politikerskapt og dysfunksjonelt energimarked hvor ikke minst «Det grønne skiftet» skal gjennomføres, for enhver pris.

Les også: Fredrik Solvang mente FN sin sammensetning er en konspirasjonsteori

Fakta360 går i dette intervjuet i dybden på hva han mente med sin kommentar i Debatten og vi får tegnet et bilde av hvordan de opprinnelige ideelle organisasjonene har blitt korrumpert og overtatt av politiske interesseorganisasjoner i en miks av systemer som har elementer fra fascistisk kapitalisme, Marxistisk ideologisk tankegods og religiøs fanatisme.

Med dette bakteppet skjønner man at påvirkningen på Norsk politikk fra utenlandske organisasjoner er langt større, dypere og alvorligere enn hva FFI kune greie å dikte om om EØS og «Russia hoaks».

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube