Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Cicero er en statsfinansiert fascistisk svindel i samarbeid med WEF!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er absolutt ingen ting av det klimaalarmistene hevder om klima basert på sine modeller som er tilfelle. Hele klimafeltet er en gigantisk svindel og lar seg i grunn enkelt avsløre når man går inn i IPCC sine vitenskapelige deler av rapporten, tilbake til de uendrede originale temperaturdata, eller studerer de 1000-vis av forskere som er totalt uenige i EU sine konklusjoner.

De lyver om absolutt alt i klimasaken

Det CICERO og i grunn det grønne skiftet står for er en statsfinansiert overtakelse av hele den private finanssektoren via såkalte grønne sertifikater. De er i ferd med å gjennomføre et fascistisk kupp av finanssektoren basert på «grønne sertifikater»

Det grønne fascistiske kuppet

«CICERO etablerte i 2018 datterselskapet CICERO Shades of Green AS for å tilpasse seg et voksende marked for grønne obligasjoner og profesjonalisere klimarisikotjenestene til finanssektoren. Selskapet tilbyr grønne klassifiseringer for finanssektoren.

I 2022 ble Shades of Green kjøpt av S&P Global. Avtalen øker Shades of Greens markedsdistribusjon betraktelig. Inntektene fra salget går uavkortet til å finansiere uavhengig klimaforskning av høy kvalitet.» – Skriver de på sin hjemmeside.

Hensikten til disse selskapene er altså å gi klimavurderinger og grønne klassifiseringer til selskaper – en slags kredittscore – som vil effektivt ekskludere lånefinansiering til selskaper som ikke oppfattes som grønne nok.

CICERO green er nå kjøpt opp av S&P Global et internasjonalt kredittvurderingsselskap, som bla. benyttes av bankene for å finne ut om du skal få lån eller ikke. De grønne fascister har altså kuppet finansmarkedet!

Med andre ord dersom du produserer vindturbiner eller solceller er du garantert å få tillatelse til å kjøpe grønne klareringer fra dem. Er du derimot en produsent av diesel lastebiler vil du slite med lånefinansiering dersom det skulle bli behov for det. Eller oppstartsbedrifter som ikke er «grønne nok» vil utvilsomt bli kansellert av disse kredittselskaper.

CICERO samarbeider med WEF gjennom S&P Global

CICERO er altså vår egen statsfinansierte propagandakanal for klimahysteriet som finansierte og ikke usannsynlig fremdeles finansierer CICERO Green som ble kjøpt opp av S&P Global. S&P Global er en strategisk partner til WEF (World Economic Forum).

Når man så vet at CICERO ble opprettet av tidligere SV leder Kristin Halvorsen og kjenner til knytningene mellom SV, Rødt og kommunistene, så skjønner man hvor de vil med sin økonomiske politikk. Dette er folk som hater den private kapitalismen men ikke går av veien for å utnytte den eller forme den til et politisk virkemiddel etter eget bilde.

Dette er den Norske dypstaten som nå legger et grønt kvelertak på fri kapitalisme og initiativ, til fordel for et fascistisk styrt market hvor staten i grunnen har all kontroll.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube