Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Vi må aldri glemme!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I dag er det Internasjonal minnedag for ofrene for Holocaust – hvilket burde være en tankevekker for alle som i indoktrinert tro er «antisionister» og de ideologiene som virkelig har jødehat innbakt i sin lære.

De totalitære kreftene er igjen på fremmarsj for å danne en verdensregjering og en total omlegging av samfunnet under dekke av det grønne skiftet som den ideologiske basis. Under pandemien så vi også klare tegn til å ville støte ut mennesker som motsatte seg «autoritetene» og vaksinering – til alles beste, selvsagt.

Dette er kanskje det sterkeste bilde jeg ser som dukker opp, med følgende tekst:

Dette er Czeslawa Kwoka, 14 år gammel, et barn. Hun ble henrettet i Auschwitz 18. februar 1943, injisert fenol rett i hjertet. Rett før henrettelsen ble hun fotografert av en medfange, Whilem Brasse (han vitnet senere mot Kwokas bøddel). Czeslalawa, livredd og slått, snakket ikke bøddelens språk og hadde mistet moren bare noen få dager før. Hun var en av rundt 250.000 barn henrettet i Auschwitz-Birkenau. Hennes ansikt er resultatet av menneskers politiske og moralske forfall.

Les mer om hennes minne her

Les også:  Fakta 32: Mer CO2 gir færre tørkeepisoder

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: