Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Regjeringen soper inn 30 milliarder på strøm og gir ut 2,1% i almisser

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Regjeringen Støre har budsjettert med 30 milliarder i ekstra strøminntekter på statsbudsjettet og kommer nå med en krisepakke til de fattigste på 2,1% av dette. Eller ca. 650.000,- i ekstra bostøtte og sosialhjelp.

Dette er under halvparten av hva kun Oslo kommune tjener på eierskapet i strømselskaper som er på 1,6 milliarder i følge E24.

Vanlige folk eller middelklassen som normalt får budsjettene sine til å gå opp, er av Arbeiderpartiet i realiteten overlatt til seg selv og kan forvente sin familieøkonomi ruinert og kontoene flådd av staten og kommunene som eier kraftselskapene. Dette fra partiet som gikk til valg på at nå er det «vanlige folks tur» – ironien blir til raseri.

De gir ut ca. kr. 1500,- ekstra til de som har bostøtte fra før for å plastre på såret, mens studentene skal få lov til å låne 1500,- dersom de kan dokumentere ekstra strømutgifter. Skal man le eller gråte.

Nå er det riktig nok lovet ekstra tiltak til andre grupper på nyåret men signalene som gis gir ikke grunn til optimisme. De vil heller ikke se på eller utsette den nye omstidte beregningsmetoden for nettleie som også vil øke kostnadene til vanlige folk i tillegg til strømprisene.

Slike utsagn fra AP og Støre vitner om et parti som er frakoblet virkeligheten til vanlige folk og et parti som er blitt en forvalter av EU’s interesser framfor Det Norske Folket. Partiet har ikke lenger den sosiale omsorgsprofilen som mange forventer eller trodde på, og mange vil sikkert føle seg både sviktet og lurt.

Regjeringens pålagte nasjonalhobby

For egen husstand vil jeg tilføye at jeg føler meg både lurt og løyet til. Som medlem av Demokratene og Klimarealist har jeg og mange andre realister sett faresignalene for ekstreme strømpriser på grunn av det grønne skiftet i lang tid. Mange har derfor allerede gjennomført en rekke investeringer og sparetiltak på strøm.

Vår nye pålagte hobby er strømplanlegging og rasjonalisering. – Forundrer meg om ikke det kommer en lov mot det også, slik de har mot en del skatteplanlegging.

De sparetiltakene vi har gjennomført har redusert vårt strømforbruk fra ca. 2000 kWh i 2020 til ca. 850 kWh i november 2021. Siden vår strømregning nå er relativt lav på grunn av investeringer og tiltak, får vi ikke dekket kostnader som vi ville ha hatt uten tiltak. Med andre ord får de som bruker penger på rasjonering og planlegging ikke noen kompensasjon, mens de som har hatt det varmt og godt uten å gjøre noe får støtte – dersom ordningene skal baseres på forbruk.

De politiske floskler kommer som bortforklaringer

Du skal vite at om politikerne argumenterer med floskler som «internasjonale forpliktelser» og forsyningssikkerhet da vet du at de ikke jobber for deg – eller det norske folket – men for posisjoner innen globalistenes maktelite i EU!

Uttrykk som «hva var det vi sa» og «dette er en varslet katastrofe» blir liksom fattige for folk som nå får en gigantregning i postkassen rett før julen setter inn. Vi kan sende en takk til samtlige partier på Stortinget for denne regningen. Årsaken ligger i at de er alle angrepet av det farligste virus av dem alle. Ikke det fra Wuhan i Kina men det grønne klimavirus fra EU.

Samtlige partier på stortinget har i dag fått klimaviruset på hjernen. Dette er resultatet av den enorme pr-kampanjen som fossil-energi motstanderne har kjørt gjennom EU sitt IPCC med mandat om å finne menneskeskapte klimaendringer. Godt hjulpet av en katastrofehungrig dommedagsmedia har de greid å hause opp panikk og frykt i befolkningen for at kloden skal «brenne opp».

Les også om årsaken til strømprisene her:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube