Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Min Facebook konto er stengt

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Uten advarsel eller forklaring på hva som har skjedd ble min FB konto deaktivert den 16.8.2021 og de truer med total sletting innen 30 dager. Man kan be om en gjennomgang men den funksjonen virker selvsagt ikke fordi kontoen er stengt. Så denne gang tror jeg at vi snakker om permanent utestenging for politiske meninger.

Jeg har mye stoff her på bloggen min fakta360.no som jeg derfor håper at dere kan formidle ut på Facebook heretter. Jeg er ellers på MeWe og Twitter og det vil derfor kun være der dere finner meg foreløpig. Fortsatt god valgkamp og husk å dele og dele. Vi gir oss ALDRI!

Loading

Les også:  Taliban har nå flere Blackhawk helikopter enn 166 andre nasjoner!
Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: