Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Min Facebook konto er stengt

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Uten advarsel eller forklaring på hva som har skjedd ble min FB konto deaktivert den 16.8.2021 og de truer med total sletting innen 30 dager. Man kan be om en gjennomgang men den funksjonen virker selvsagt ikke fordi kontoen er stengt. Så denne gang tror jeg at vi snakker om permanent utestenging for politiske meninger.

Jeg har mye stoff her på bloggen min fakta360.no som jeg derfor håper at dere kan formidle ut på Facebook heretter. Jeg er ellers på MeWe og Twitter og det vil derfor kun være der dere finner meg foreløpig. Fortsatt god valgkamp og husk å dele og dele. Vi gir oss ALDRI!

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: